Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Θεσσαλονίκη: Ομάδα από ανήλικα κορίτσια ξυλοκόπησε άγρια 14χρονη

Ελλάδα

Νέο περιστατικό βίας με πρωταγωνίστριες ανήλικες, σημειώθηκε αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη, με μια συμμορία κοριτσιών να ξυλοκοπεί 14χρονη. Στο βίντεο που μετέδωσε το Star φαίνεται μια ανήλικη να χτυπά και να κλωτσά με μένος μια μαθήτρια, την οποία αφού τη ρίχνει στο έδαφος, εξακολουθεί να τη χτυπά με απίστευτη βιαιότητα.

Τη γρονθοκοπά και κλωτσά στο κεφάλι και την σέρνει από τα μαλλιά στο έδαφος.

Τον ξυλοδαρμό όπως φαίνεται στο βίντεο παρακολουθούν κι άλλες κοπέλες οι οποίες δεν αντιδρούν στο περιστατικό ενώ το θύμα κλαίει.

Η μητέρα ενός εκ των θυμάτων της συμμορίας των ανήλικων κοριτσιών μιλά με καλυμμένο το πρόσωπό της και αλλοιωμένη τη φωνή γιατί φοβάται τα αντίποινα στην κόρη της.

«Είναι συμμορίες κοριτσιών. Υποκινούν το ένα το άλλο και διαπράττουν βίαια πράγματα εναντίον άλλων παιδιών, τα βρίσκουν αδύναμα. Είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και φοβισμένη», ανέφερε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Άστατος ο καιρός μέχρι την Κυριακή του Πάσχα - Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Με δύο πρόσωπα θα είναι ο καιρός μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα, όπως προβλέπουν οι μετεωρολόγοι. Στα βόρεια και δυτικά αναμένονται βροχές, ενώ στα νότια ο καιρός θα είναι αίθριος...

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τη Μεγάλη Παρασκευή λόγω περιφοράς των Επιταφίων - Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στη Θεσσαλονίκη τη Μεγάλη Παρασκευή λόγω της περιφοράς Επιταφίων. Η Αστυνομία στην ανακοίνωση της απευθύνει έκκληση προς τους οδηγούς ώ...

Φόρτωση άρθρων...