Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Θεσσαλονίκη: Πάτησε με το αυτοκίνητο δημοτικό αστυνομικό γιατί του έκοψε κλήση

Συνελήφθη 62χρονος έπειτα από τη σε βάρος του καταγγελία από τρεις δημοτικούς υπαλλήλους. Ο 62χρονος είχε παρκάρει παράνομα το πρωί της Μεγάλης Τρίτης σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, στη Λεωφόρο Στρατού τη Μεγάλη Τρίτη την ώρα που οι τρεις δημοτικοί αστυνομικοί βεβαίωναν παράβαση στον 62χρονο για παράνομη στάθμευση, αυτός επιτέθηκε σε μία αστυνομικό.

Οι δημοτικοί αστυνομικοί έσπευσαν να βοηθήσουν τη συνάδελφό τους, με τον 62χρονο να ξεκινά το όχημά του με αποτέλεσμα η ρόδα να πατήσει το πόδι ενός εξ αυτών, ο οποίος μετέβη σε νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών.

Η επίθεση του 62χρονου στην αστυνομικό καταγράφηκε σε βίντεο.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Συνελήφθη από αστυνομικούς του αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τούμπας – Τριανδρίας, 62χρονος ημεδαπός, έπειτα από καταγγελία που πραγματοποίησαν σε βάρος του τρεις (3) δημοτικοί αστυνομικοί του Δήμου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία, πρωινές ώρες χθες (11-04-2023) στη Λεωφόρο Στρατού, κατά τη βεβαίωση παράβασης από τους ανωτέρω για παράνομη στάθμευση, ο οδηγός εξύβρισε τους δύο (2) εξ αυτών ενώ παράλληλα εκκίνησε το όχημα, με αποτέλεσμα η ρόδα του αυτοκινήτου να πατήσει το πόδι του τρίτου, ο οποίος μετέβη με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. σε νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καιρός: Αισθητή βελτίωση με ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας την Κυριακή του Πάσχα

Αισθητή θα είναι η βελτίωση του καιρού στις περισσότερες περιοχές της χώρας το Πάσχα μετά την αστάθεια του Μεγάλου Σαββάτου. Μέχρι το πρωί της Κυριακής τόσο στην Αττική όσο κα...

Φόρτωση άρθρων...