Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Πεδίο μάχης το ΑΠΘ – Νέα ένταση και επεισόδια (βίντεο)

Ελλάδα

Νέα ένταση και επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το thestival.gr, κουκουλοφόροι άρχισαν να πετούν αντικείμενα στους αστυνομικούς των ΜΑΤ, οι οποίοι βρίσκονταν εντός του πανεπιστημιακού campus. Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με ρίψη χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει σημειωθεί μία προσαγωγή.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα, Μ. Τρίτη, συνεχίζονται οι εργασίες στο “Στέκι στο Βιολογικό” παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων των ΜΑΤ εντός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Φοιτητές και άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, που τάσσονται υπέρ του πανεπιστημιακού ασύλου, τόσο χθες όσο και σήμερα διαμαρτύρονται για την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων εντός του πανεπιστημίου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Αγιά Σοφιά το 560 μ.Χ.: Το πιο ανατριχιαστικό βίντεο μέσω της τεχνητής νοημοσύνης – Αναβιώνει η Θεία Λειτουργία

Η Τεχνητή Νοημοσύνη «φαντάστηκε» πώς θα ήταν η Αγία Σοφιά του 560 μ.Χ. σε όλη της την δόξα σε μια λειτουργία, κατάμεστη, κατάφωτη, με τον αυτοκράτορα και τους αυλικούς μεγαλοπρεπώς...

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ΙΧ και σπίτια στην Αττική - Λεία πάνω από 146.000 ευρώ

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής προχώρησε στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στις κλοπές ΙΧ, τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποιούσα...

Φόρτωση άρθρων...