Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Πέταξαν κάδους σκουπιδιών μέσα στο Φράγμα της Θέρμης

Ελλάδα

Ομάδα αγνώστων αποφάσισε να διασκεδάσει πετώντας κάδους σκουπιδιών μέσα σε λίμνη και συγκεκριμένα στο Φράγμα Θέρμης της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το typosthes.gr, μια παρέα νεαρών βρισκόταν στην περιοχή του Φράγματος της Θέρμης όπου και διασκέδαζε. Εκεί οι νεαροί αποφάσισαν να πετάξουν τους κάδους σκουπιδιών που βρίσκονταν στο σημείο μέσα στη λίμνη της Θεσσαλονίκης και να εξαφανιστούν.

Άμεσα κινητοποιήθηκε νωρίς σήμερα το πρωί η αρμόδια Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης η οποία ανέσυρε τους κάδους από τη λίμνη, τους καθάρισε και τους τοποθέτησε και πάλι στη θέση τους.

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Στέλιος Γκιζάρης που βρέθηκε στο σημείο επισημαίνει ότι «οι εργαζόμενοι στον τομέα της Καθαριότητας πασχίζουν καθημερινά ώστε όλοι οι δημόσιοι χώροι να είναι καθαροί. Η συμβολή και των ίδιων των πολιτών – μέσα και από τη δική τους υπεύθυνη στάση – στην προσπάθεια αυτή, παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε, συνιστά πέραν όλων των άλλων και μια έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης προς όσους εργάζονται σε αυτόν τον δύσκολο τομέα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αυτές είναι οι 198 «απάτητες παραλίες» της Ελλάδας - Μπαίνουν σε καθεστώς απόλυτης προστασίας

Υπογράφηκε σήμερα (19.4.2024) από τον Υπουργό Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη και τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θόδωρο Σκυλακάκη, η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), με την οπ...

Κόρινθος: Σορός ηλικιωμένης εντοπίστηκε στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου

Πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας ανασύρθηκε την Πέμπτη στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου στην Κόρινθο. Για το περιστατικό ενημερώθηκε το πρωί η Λιμενική Αρχή της Κορίνθου από το...

Φόρτωση άρθρων...