Πέμπτη
18 Ιουλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Πέταξαν κάδους σκουπιδιών μέσα στο Φράγμα της Θέρμης

Ελλάδα

Ομάδα αγνώστων αποφάσισε να διασκεδάσει πετώντας κάδους σκουπιδιών μέσα σε λίμνη και συγκεκριμένα στο Φράγμα Θέρμης της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το typosthes.gr, μια παρέα νεαρών βρισκόταν στην περιοχή του Φράγματος της Θέρμης όπου και διασκέδαζε. Εκεί οι νεαροί αποφάσισαν να πετάξουν τους κάδους σκουπιδιών που βρίσκονταν στο σημείο μέσα στη λίμνη της Θεσσαλονίκης και να εξαφανιστούν.

Άμεσα κινητοποιήθηκε νωρίς σήμερα το πρωί η αρμόδια Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης η οποία ανέσυρε τους κάδους από τη λίμνη, τους καθάρισε και τους τοποθέτησε και πάλι στη θέση τους.

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Στέλιος Γκιζάρης που βρέθηκε στο σημείο επισημαίνει ότι «οι εργαζόμενοι στον τομέα της Καθαριότητας πασχίζουν καθημερινά ώστε όλοι οι δημόσιοι χώροι να είναι καθαροί. Η συμβολή και των ίδιων των πολιτών – μέσα και από τη δική τους υπεύθυνη στάση – στην προσπάθεια αυτή, παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε, συνιστά πέραν όλων των άλλων και μια έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης προς όσους εργάζονται σε αυτόν τον δύσκολο τομέα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σοφικό: Τιτάνια μάχη των πυροσβεστών με τις φλόγες - Βελτιωμένη εικόνα στο πύρινο μέτωπο (Videos&Photos)

Οι φλόγες έφτασαν τα 25 μέτρα. Τρεις πυροσβέστες τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Ήχησε το «112». Ισχυρές επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν στ...

Φόρτωση άρθρων...