Σε φυλάκιση έξι μηνών καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο ο 47χρονος που απέδρασε την Καθαρά Δευτέρα από το «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου νοσηλευόταν.
Η ποινή αποφασίστηκε να εκτιθεί στο σύνολό της, ωστόσο η εκτέλεσή της ανεστάλη ενόψει της έφεσης.
Ο 47χρονος είχε δραπετεύσει από το μπαλκόνι τού θαλάμου νοσηλείας, όπου είχε διακομιστεί μετά από έμφραγμα που υπέστη και εντοπίστηκε δύο μέρες αργότερα από αστυνομικούς στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.
«Δεν κατάλαβα ούτε εγώ πώς έγινε» είπε στην απολογία του.
Στο μεταξύ, ο δραπέτης είχε συλληφθεί με βούλευμα Δικαστικού Συμβουλίου, καθώς φέρεται πως παραβίασε περιοριστικούς όρους με τους οποίους είχε αποφυλακιστεί. Εξέτιε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και επτά μηνών για διακεκριμένη κλοπή, διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών και αντίσταση.
Κολωνός: Δίωξη για δύο κακουργήματα και ένα πλημμέλημα στον 38χρονο
Κολωνός: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για την 30χρονη που βρέθηκε νεκρή στις σκάλες του σπιτιού της
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις