Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 26χρονος οδηγός – Ελεύθερη με όρους η 19χρονη συνοδηγός

Ελλάδα

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 26χρονος οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε τη φοιτήτρια από τα Χανιά στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Καμάρας.

Ο 26χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές με σύμφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή. Η 19χρονη συνεπιβάτιδά του αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Ο 26χρονος κατά την διάρκεια της απολογίας του ήταν σύντομος, λέγοντας μόνο ότι «δεν είναι ώρα για εξηγήσεις, θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια», σύμφωνα με το ThessToday.gr.

Ο θάνατος της 21χρονης φοιτήτριας που νοσηλευόταν σε μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) στο Νοσοκομείου Παπαγεωργίου με βαριά τραύματα, έχει βυθίσει στη θλίψη την οικογένεια και τους φίλους της.

Οι γονείς της Εμμανουέλας, δείχνοντας μεγαλείο ψυχής, αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά της, προκειμένου μέσα από τον άδικο χαμό του παιδιού τους, να δοθεί ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας. 

Τα λόγια του πατέρα της 21χρονης φοιτήτριας μαρτυρούν τον πόνο και την οργή του. Η κόρη του έχασε τη μάχη στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη, όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένη, μετά το τροχαίο με εγκατάλειψη στην Καμάρα, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης.

Ο πατέρας της 21χρονης μίλησε στον Alpha: «Ένας ασυνείδητος οδηγός έκανε το παιδί μου άγγελο στον ουρανό».

Νωρίτερα, είχε κάνει μια σπαρακτική ανάρτηση η γυναίκα του και μητέρα της 21χρονης. Είχε αποχαιρετήσει την κόρη της με μια μαντινάδα που ραγίζει καρδιές. Έγραψε η μητέρα της 21χρονης: «Είμαστε όνειρο σκιάς, η μιά σκιά ονείρου; μέσα στα μαύρα μάθια τζη, η ομορφιά του απείρου… Καλό ταξίδι ψυχούλα μου, στα πέρατα του σύμπαντος…».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: Συνελήφθησαν 25 άτομα για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε αστικά λεωφορεία

Σε 25 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία στην Πάτρα, έπειτα από τις φθορές σε αστικά λεωφορεία και την επίθεση εναντίον αστυνομικών στο κέντρο της πόλης. Ομάδα νεαρών βγήκε έξω από...

Φόρτωση άρθρων...