Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 39χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει και να σκοτώσει την 38χρονη σύντροφό του

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 39χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι την 38χρονη σύντροφό του, την οποία αποπειράθηκε προηγουμένως να βιάσει, μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους στη Θεσσαλονίκη.

“Μαλώσαμε για κάτι ασήμαντο. Καβγαδίσαμε, ξέφυγα. Πήρα το μαχαίρι και την τραυμάτισα. Δεν ήθελα να την σκοτώσω ούτε να την βιάσω”, φέρεται να είπε στην απολογία του ο γεωργιανής καταγωγής κατηγορούμενος. Πληροφορίες αναφέρουν δήλωσε μετανιωμένος για τις πράξεις του και ζήτησε συγγνώμη από το θύμα.

Όμως, οι ισχυρισμοί του όμως δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα που ομόφωνα αποφάσισαν την προφυλάκισή του σύμφωνα με το thesstoday. Σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο συνήγορος του 39χρονου μίλησε για έκρηξη οργής, τονίζοντας ότι οι σχέσεις του ζευγαριού ήταν τεταμένες τον τελευταίο καιρό.

Σε βάρος του δράστη ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα βιασμού, πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, βία κατά υπαλλήλων, απειλή, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Τι είπε η 38χρονη

Η 38χρονη παθούσα έστειλε, διά της συνηγόρου της, το δικό της μήνυμα προς όλες τις γυναίκες που πέφτουν θύματα ενδοοικογενειακής βίας, τονίζοντας ότι σε τέτοιες περιπτώσεις “πρέπει να είναι ψύχραιμες”.

Όπως εξήγησε η δικηγόρος, η ψυχραιμία της γυναίκας να καλέσει την Άμεση Δράση την έσωσε. “Την βρήκαμε μαχαιρωμένη στο λαιμό, γεμάτη αίματα, ημίγυμνη και στον καναπέ ενώ δίπλα, στο ενάμιση μέτρο βρισκόταν το παιδί τους”, ανέφερε αστυνομικός που κλήθηκε με συναδέλφους του στο διαμέρισμα του ζεύγους, όπου συνελήφθη ο δράστης, αποτρέποντας τα χειρότερα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 42χρονος την ώρα που παραλάμβανε φάκελο με κοκαΐνη από τη Βρετανία

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη στην Τούμπα ένας 42χρονος που επιχείρησε να παραλάβει φάκελο, που απεστάλη από το Ηνωμένο Βασίλειο και περιείχε κοκαΐνη. Ο φάκελος είχε τελικό προορισμό τ...

Φόρτωση άρθρων...