Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί έξω από εστιατόριο – Συνελήφθη ο δράστης

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Δευτέρας (14/2) στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας άνδρας πυροβόλησε έξω από εστιατόριο και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 19:30 ο άνδρας μετέβη εξαγριωμένος έξω από το κατάστημα, επί της οδού Κορομηλά, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, αναζητώντας τους διανομείς που εργάζονται σε αυτό.

Ο 40χρονος άνδρας που έφτασε στο εστιατόριο κοντά στη Γ. Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη ήταν έξαλλος. Έψαχνε φωνάζοντας και βρίζοντας τον διανομέα που του είχε πάει φαγητό πριν λίγες ώρες.

Ο 40χρονος άνδρας ισχυρίστηκε ότι ο διανομέας που του πήγε το φαγητό, έγραψε με ένα μαρκαδόρο το γράμμα «Γ» δίπλα από το κουδούνι με το όνομα του. Όπως αναφέρει το grtimes.gr ο άνδρας μαινόμενος έβγαλε πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί στο έδαφος έξω από το εστιατόριο.

Η αστυνομία στη συνέχεια κατάφερε να εντοπίσει τον δράστη και να τον συλλάβει.

Πρόκειται για έναν άνδρα 41 ετών ο οποίος οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Χαριλάου, προκειμένου να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε και το όπλο με το οποίο πυροβόλησε και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί και ενώπιον του Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέα πρόκληση: Η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX για ασκήσεις με πυρά «στην καρδιά» του Βορείου Αιγαίου

Λίγη ώρα αφότου ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις στο πλαίσιο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) με την Ελλάδα, η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX για αεροναυτικές ασκήσεις σε «απόσταση αν...

ΕΟΔΥ: Μικρή αύξηση στη θετικότητα του κορωνοϊού

Μικρή αύξηση καταγράφει η θετικότητα του κορωνοϊού στην κοινότητα, την εβδομάδα 15-21 Απριλίου, σύμφωνα με την επιδημιολογική έκθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). ...

Θεσσαλονίκη: Ένοχοι 51 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

Ένοχοι κρίθηκαν 51 εκ των 60 κατηγορουμένων, που είχαν συλληφθεί οι περισσότεροι εξ αυτών στη μεγάλη επιχείρηση, που είχε κάνει η Αστυνομία στους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστη...

Φόρτωση άρθρων...