Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί με έναν τραυματία

Ελλάδα

Επεισόδιο με πυροβολισμούς έγινε το απόγευμα στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στις 6 το απόγευμα στην οδό Λαγκαδά, έξω από γυμναστήριο, τέσσερις αλλοδαποί ξεκίνησαν να μαλώνουν έντονα μεταξύ τους και στη συνέχεια ο ένας τράβηξε πιστόλι.

Εργαζόμενοι της περιοχής ανέφεραν ότι άκουσαν έναν πυροβολισμό, ενώ δύο γυναίκες δήλωσαν ότι μετά τον κρότο είδαν δύο άτομα να τρέχουν κάθετα στην οδό Λαγκαδά και ότι ο ένας κρατούσε πιστόλι.

Λίγα μέτρα πιο κάτω, επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή στη Νεάπολη, εντοπίστηκε ένας τραυματισμένος άντρας με έντονη αιμορραγία στο πόδι πιθανότατα από πυροβολισμό ή αιχμηρό αντικείμενο και εμφανή σημάδια στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματος από ξυλοδαρμό.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν σε κοντινό σημείο από το γυμναστήριο έναν κάλυκα από 22αρι πιστόλι.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των ατόμων που φέρεται να έφυγαν με αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πληρωμές με κάρτα στα λεωφορεία express του αεροδρομίου - Μέχρι τέλος του έτους σε Μετρό, Τραμ και τρόλεϊ

Ξεκίνησε την Τετάρτη η πιλοτική εφαρμογή του συστήματος ανέπαφων πληρωμών με τραπεζική κάρτα και ψηφιακό πορτοφόλι, μέσω των ενεργοποιημένων συσκευών (smartphone, smartwatch) στα λ...

Δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για την επίθεση στον Βασίλη Γραμμένο

Κακουργηματική ποινική δίωξη για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του (άρθρο 157ΠΚ) άσκησε η εισαγγελία σε βάρος του Κωνσταντίνου Φλώρου για την επίθεση σε ...

Φόρτωση άρθρων...