Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Σε δέκα λεπτά άρπαξαν 1.000.000 ευρώ – H κινηματογραφική διάρρηξη με το χρηματοκιβώτιο (Video)

Μόλις δέκα λεπτά χρειάστηκαν οι δράστες της διάρρηξης που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής σε διαμέρισμα επιχειρηματία στην ανατολική Θεσσαλονίκη, για να ολοκληρώσουν τη δράση τους.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τα τουλάχιστον πέντε άτομα έφτασαν στο σημείο, στην οδό Μαρία Κάλλας στις 03:30.

Στη συνέχεια κατάφεραν να εισέλθουν στο διαμέρισμα του έκτου ορόφου, να αποκτήσουν πρόσβαση στο σημείο όπου βρίσκονταν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο και μετά σήκωσαν και το πέταξαν από το μπαλκόνι.

Οι διαρρήκτες αφού κατέβηκαν φόρτωσαν το χρηματοκιβώτιο βάρους άνω των 400 κιλών στο χώρο αποσκευών ενός σκούρου αυτοκινήτου και έφυγαν από το σημείο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η λεία τους αγγίζει το 1.000.000 ευρώ, καθώς μέσα χρηματοκιβώτιο υπήρχαν περίπου 300.000 ευρώ σε μετρητά και κάποια κοσμήματα, ενώ από το σπίτι αφαίρεσαν δέκα ρολόγια αξίας 500.000 ευρώ.

Οι δράστες φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκαν την απουσία των ιδιοκτητών του διαμερίσματος, και είχαν καταφέρει να μπουν στο διαμέρισμα και τα ξημερώματα της προηγούμενης ημέρας. Τότε, φέρεται να άνοιξαν τις μπαλκονόπορτες, προκειμένου να δράσουν πιο γρήγορα και να γλυτώσουν χρόνο την επομένη.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνεχίζουν να συλλέγουν μαρτυρίες και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες της κινηματογραφικής διάρρηξης.

Δείτε το βίντεο του MEGA:

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...