Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Θεσσαλονίκη: Σεσημασμένος Γεωργιανός ο 41χρονος που δολοφονήθηκε - Τρεις οι δράστες μέσα σε μπορντό αυτοκίνητο

Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ. για την εν ψυχρώ δολοφονία του 41χρονου στη Σταυρούπολη

Ελλάδα

Σεσημασμένος 41χρονος γεωργιανής καταγωγής, ο οποίος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές λόγω εμπλοκής σε εγκληματική οργάνωση, είναι ο άντρας που έπεσε νεκρός λόγω πυροβολισμών από διερχόμενο όχημα γύρω στις 2 το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου σε κεντρικό δρόμο στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Οι δράστες της επίθεσης - δυο άνδρες μια μια γυναίκα - επέβαιναν σε ένα μπορντό όχημα μάρκας Ρενό, χωρίς πινακίδες, το οποίο κινούνταν στην οδό Βασίλη Τσιτσάνη. Τότε, ένας εκ των αντρών πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές τον 41χρονο, που βρισκόταν πανω στη μηχανή του και είχε μόλις βγάλει το κράνος του, με μια από τις σφαίρες να τον βρίσκει στην πλάτη και να σταματάει στον θώρακα, ενώ μια δεύτερη τον βρήκε στο ώμο. Ακολούθως, το θύμα κατέβηκε από τη μηχανή, περπάτησε λίγα μέτρα και σωριάστηκε νεκρό στο οδόστρωμα.

dolofonia_thess___1_

 

dolofonia_thess___7_

 

dolofonia_thess___6_

 

dolofonia_thess___5_

Η δολοφονία σημειώθηκε δίπλα σε παιδική χαρά και μπροστά στα έντρομα μάτια πελατών μεγάλου εμπορικού καταστήματος. Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

dolofonia_thess___4_

 

dolofonia_thess___3_

 

dolofonia_thess___2_

 

 

dolofonia_thess_

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μενίδι: Η στιγμή που ο δολοφόνος συναντά την 40χρονη πρώην σύζυγό του λίγο πριν τη σκοτώσει

Ο 50χρονος είχε στήσει καρτέρι στο θύμα του, γνωρίζοντας ότι θα περνούσε από εκεί στις 5:30 το πρωί - Νωρίτερα, άλλο βίντεο τον δείχνει να πετάει τη σακούλα με τις μπύρες που είχε ...

Φόρτωση άρθρων...