Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο αστυνομικός που του επιτέθηκαν με πυρσούς και πέτρες

Aστυνομικός της ομάδας Ζ τραυματίστηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το βράδυ του Σαββάτου από ομάδα ατόμων, η οποία φέρεται να είχε αποσπαστεί από την αντιφασιστική πορεία. O αστυνομικός νοσηλεύεται στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο 424.

Ο αστυνομικός μαζί με άλλους δύο συναδέλφους του της ομάδας Ζ διατέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην Τροχαία για κυκλοφοριακά μέτρα, λόγω της αντιφασιστικής πορείας που ήταν σε εξέλιξη και προσέγγιζε το κέντρο της πόλης,σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.

Την ώρα που οι τρεις αστυνομικοί με τα δίκυκλά τους κινούνταν επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, στο ύψος της οδού Ιουστινιανού, δέχτηκαν επίθεση με πυρσούς και πέτρες από ομάδα περίπου 50 ατόμων του αντιφασιστικού χώρου.

Η ομάδα φέρεται να είχε αποσπαστεί μετά τα επεισόδια που ξέσπασαν στην οδό Λαγκαδά, κοντά στις 12ώροφες, από την αντιφασιστική πορεία η οποία είχε ξεκινήσει νωρίτερα από τη Σταυρούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός δέχτηκε το χτύπημα στο κράνος που φορούσε στο κεφάλι και λίγη ώρα μετά αισθάνθηκε αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να πάει με ιδία μέσα στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται μέχρι και αυτή την ώρα. 

Ακόμα, συνάδελφός του, είδε το παντελόνι του να καίγεται από τη ρίψη των πυρσών, χωρίς ο ίδιος να τραυματιστεί.

Ο ηλικίας περίπου 35 ετών αστυνομικός, φέρεται να έχει υποβληθεί σε αξονική τομογραφία και σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Εντός της ημέρας υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να λάβει εξιτήριο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ: «Παρουσίαση πρότασης για το δημογραφικό ζήτημα και τη στεγαστική πολιτική»

Εκδήλωση με θέμα «Πρόταση ΟΝΝΕΔ για το δημογραφικό ζήτημα και τη στεγαστική πολιτική» διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ στην Αθήνα. Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση ήταν η Υπουργός Κοινωνικής Συν...

Φόρτωση άρθρων...