Δευτέρα
13 Μαΐου 2024

Θεσσαλονίκη: Συνέλαβαν δύο Πακιστανούς για τον βιασμό 16χρονου συμπατριώτη τους

Ελλάδα

Βιασμό εις βάρος του από δύο συμπατριώτες του κατήγγειλε 16χρονος Πακιστανός στη Θεσσαλονίκη. Μετά από έρευνα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης τους συνέλαβαν με αυτόφωρη διαδικασία.

Οι δύο συλληφθέντες είναι ένας 20χρονος και ένας 32χρονος. Στην υπόθεση εμπλέκεται άλλος ένας Πακιστανός, που επίσης συνελήφθη. Οι δράστες οδηγούνται στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο ανήλικος απευθύνθηκε στις Αρχές καταγγέλλοντας ότι το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας οι τρεις συλληφθέντες τού ζήτησαν να πάει στο διαμέρισμά τους, στους Αμπελόκηπους, για να τους βοηθήσει σε εργασίες. Όταν ο 16χρονος αρνήθηκε, τον οδήγησαν στο συγκεκριμένο διαμέρισμα με χρήση σωματικής βίας, όπου οι δύο εξ αυτών προέβησαν σε γενετήσιες πράξεις εις βάρος του.

Η δικογραφία περιλαμβάνει, κατά περίπτωση, την πράξη του βιασμού ανηλίκου από κοινού, όπως επίσης επικίνδυνες σωματικές βλάβες, κατά συναυτουργία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Απεργία 21 Μαΐου: Ποιοι θα συμμετάσχουν - Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Νέα 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση στις 21 Μαΐου αποφάσισε το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ «ενάντια στην ακρίβεια και την οικονομική εξαθλίωση των εργαζομένων, από την πολιτική της Κυβ...

Κατρίνης: «Η Κυβέρνηση έχασε το δρόμο, αντί για τη σωστή πλευρά της ιστορίας έχει βρεθεί στην πλευρά της υποτέλειας»

Στα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής αναφέρθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλη Κατρίνη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Ο Μιχάλης Κατρίνης ανέφερε: «Τις τελε...

Φόρτωση άρθρων...