Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 20χρονος για μεταφορά μεταναστών – Έσπασε μπάρες διοδίων

Ελλάδα

Τις μπάρες σε τρεις σταθμούς διοδίων έσπασε 20χρονος αλλοδαπός οδηγός, προκειμένου να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο. Ο νεαρός τελικά συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, καθώς ενέχεται σε μεταφορά παράτυπων μεταναστών.

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Κυριακής 18/02, στο πλαίσιο διενέργειας συστηματικών αστυνομικών ελέγχων στην Εθνική Οδό Ευζώνων – Θεσσαλονίκης, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος, προκειμένου να αποφύγει επικείμενο έλεγχο ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα.

Στη συνέχεια, ακινητοποίησε το όχημα και προσπάθησε να διαφύγει πεζός, όμως συνελήφθη με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης.

Διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα αλλοδαπούς χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια, ενώ προέκυψε επίσης ότι ο συλληφθείς στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: Συνελήφθησαν 25 άτομα για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε αστικά λεωφορεία

Σε 25 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία στην Πάτρα, έπειτα από τις φθορές σε αστικά λεωφορεία και την επίθεση εναντίον αστυνομικών στο κέντρο της πόλης. Ομάδα νεαρών βγήκε έξω από...

Φόρτωση άρθρων...