Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό ενός 46χρονου πεζού συνέβη την Παρασκευή, στη χερσαία ζώνη του λιμένα στη Θεσσαλονίκη. Οι λιμενικές Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 74χρονου οδηγού του οχήματος.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην είσοδο του κυκλικού κόμβου, μπροστά από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ηλικιωμένος παρέσυρε τον 46χρονο, τραυματίζοντάς τον.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον τραυματισμένο πεζό και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου». Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, ο 46χρονος είχε τις αισθήσεις του κατά τη διακομιδή του.
Μετά την παράσυρση, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης προχώρησαν στη σύλληψη του 74χρονου οδηγού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια, σύμφωνα με το άρθρο 314 του Ποινικού Κώδικα.
Την προανάκριση για τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.
Θεσσαλονίκη: Ουρές από το πρωί στο λιμάνι για μια ξενάγηση στην υπερσύγχρονη φρεγάτα «Κίμων»
Τροχαίο στην Καλλιθέα: Οδηγός μοτοσικλέτας εγκατέλειψε τη συνεπιβάτιδά του σοβαρά τραυματισμένη και εξαφανίστηκε
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις