Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ανήλικος για διακίνηση ναρκωτικών – Στο σπίτι του βρέθηκαν 6 κιλά ηρωίνης

Ελλάδα

Ένας ανήλικος συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης (21/09) σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή. Η σύλληψη του ανήλικου έγινε από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο προαναφερόμενος ανήλικος εντοπίστηκε στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 12 συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 6 κιλών και 170 γραμμαρίων.

Επίσης, στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία κυνηγετική καραμπίνα με αλλοιωμένα στοιχεία που κατείχε παράνομα.

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ηλεία: Τροχαίο με τρεις 22χρονες τραυματίες -Η μία νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών μεταφέρθηκε πολυτραυματίας μια 22χρονη κοπέλα μετά από τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου σε περιοχή της Ηλεία. ...

Κρήτη: Εσκασε κροτίδα στο χέρι 14χρονου -Διεκομίσθη στο νοσοκομείο με τραύματα στα δάχτυλα

Άσχημη κατάληξη είχε για έναν ανήλικο το επικίνδυνο παιχνίδι με κροτίδες, καθώς μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Χανίων. Σύμφωνα με το ekriti πρόκειται για έναν 14χρονο...

Φόρτωση άρθρων...