Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο 42χρονος που μαχαίρωσε την 39χρονη σύντροφό του – Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Στη σύλληψη του 42χρονου που μαχαίρωσε την 39χρονη σύντροφό του έξω από τον χώρο εργασίας της στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, έπειτα από καβγά.
Ο 42χρονος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, καταναλώνοντας χάπια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday ο άνδρας που την περασμένη Παρασκευή, φέρεται να τραυμάτισε με κουζινομάχαιρο την άτυχη γυναίκα μέσα στο αυτοκίνητό του, την ώρα που έβγαινε από αυτό, νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο της πόλης.

Ο ανακριτής έχει εκδώσει ένταλμα σε βάρος του 42χρονου για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο φερόμενος ως δράστης όταν αναρρώσει αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον των αρχών.

«Την ώρα που έβγαινε από το αμάξι τη μαχαίρωσε»

Όπως περιέγραψε την Παρασκευή στο ThessToday αυτόπτης μάρτυρας, ο 42χρονος μαχαίρωσε την γυναίκα του την ώρα που έβγαινε από το αμάξι ενώ σύμφωνα με τα όσα είδε προηγήθηκε καβγάς.

«Τον ήξερα τον δράστη. Αυτός έφερνε τη γυναίκα του στη δουλειά. Σταμάτησαν λίγο πιο πάνω το πρωί της Παρασκευής και τους είδα να τσακώνονται. Στη συνέχεια πήγαν πιο κάτω και μετά την άφησε στη δουλειά της. Την ώρα που έβγαινε από το αμάξι τη μαχαίρωσε», είχε δηλώσει ο μάρτυρας.

Σύμφωνα με τον ίδιο η γυναίκα φώναζε για βοήθεια τρέχοντας προς τον εργασιακό της χώρο για να σωθεί.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη Παρασκευή: Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα εμπορικά καταστήματα, σούπερ μάρκετ, λαϊκές αγορές

Το μεσημέρι θα ανοίξουν σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, εμπορικά καταστήματα, σούπερ μάρκετ και εμπορικά κέντρα ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές. Συγκεκριμένα: - τα ε...

Γιατί ο ουρανός είναι «μαύρος» τη Μεγάλη Παρασκευή – Υπάρχει επιστημονική εξήγηση, λέει ο Θοδωρής Κολυδάς

Συννεφιασμένος είναι ο καιρός της Μεγάλης Παρασκευής (3.5.2024) καθώς σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, σήμερα αναμένονται βροχές σε μεγάλο μέρος της χώρας. Ο καιρός τη Μεγάλη Πα...

Φόρτωση άρθρων...