Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν για τον 28χρονο που πέθανε με στρεπτόκοκκο

Ελλάδα

Ανθεκτική καρδιακή ανεπάρκεια, σε έδαφος, επιπλεγμένης ενδοκαρδίτιδος της αορτικής, της μιτροειδούς και της τριγλώχινος βαλβίδος και θετικός σε Granulicatella adiacens (σ.σ. παραλλαγή είδους στρεπτοκόκκου) είχε ο 28χρονος, ο οποίος κατάληξε στο Nοσοκομείο «Παπαγεωργίου», έπειτα από επείγουσα καρδιοχειρουργική επέμβαση.

Ο 28χρονος είχε διακομιστεί αρχικά στο Στρατιωτικό Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης 424 από όπου στις 31 Ιανουαρίου διακομίστηκε στο «Παπαγεωργίου» όπου υποβλήθηκε την 1η Φεβρουαρίου σε επείγουσα καρδιοχειρουργική αντιμετώπιση και απεβίωσε την ίδια ημέρα.

Σε ανακοίνωση του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» αναφέρεται: «Σύμφωνα με τον ιατρικό φάκελο του ασθενούς και τα ιατρικά αρχεία του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, ο ασθενής διακομίσθηκε στις 31.01.24, ώρα 16:20, από το 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως, με τη διάγνωση ανθεκτική καρδιακή ανεπάρκεια σε έδαφος, επιπλεγμένης ενδοκαρδίτιδος της αορτικής, της μιτροειδούς και της τριγλώχινος βαλβίδος, με θετική αιμοκαλλιέργεια σε Granulicatella adiacens. Υποβλήθηκε στις 01.02.24 σε επείγουσα καρδιοχειρουργική αντιμετώπιση και απεβίωσε την ίδια ημέρα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανατροπή νταλίκας στον Άγιο Κωνσταντίνο - Κλειστή η εθνική οδός στο ρεύμα προς Αθήνα - Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

Tροχαίο ατύχημα με ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε στην έξοδο της δεύτερης σήραγγας της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ της ...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το ιστιοφόρο «Belem» με την Ολυμπιακή Φλόγα διασχίζει τον Ισθμό της Κορίνθου - Εντυπωσιακές εικόνες

Κι ενώ συνεχίζει το ταξίδι της η Ολυμπιακή Φλόγα, με τελικό προορισμό τη Μασσαλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», το θρυλικό ιστιοφόρο «Belem» που ανέλαβε τη μεταφορά τη...

Φόρτωση άρθρων...