Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για το οπαδικό επεισόδιο στην Σταυρούπολη

Ελλάδα

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη για εμπλοκή σε οπαδικό επεισόδιο που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, στην περιοχή της Σταυρούπολης, με θύμα έναν 26χρονο άντρα.

Οι συλληφθέντες είναι ηλικίας 26, 35 και 41 ετών και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με την αυτόφωρη διαδικασία.  Όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης, στο επεισόδιο ενεπλάκησαν 7 με 8 άτομα, τα οποία επέβαιναν σε τρία οχήματα.

Αφού πλησίασαν τον 26χρονο, τον ρώτησαν τι ομάδα είναι και στη συνέχεια, όπως κατήγγειλε το θύμα, τον χτύπησαν, αφαιρώντας μία τσάντα με προσωπικά του αντικείμενα. Ο οπαδός του ΠΑΟΚ που δέχθηκε επίθεση από αγνώστους μόλις είχε επιστρέψει από τη Μασσαλία της Γαλλίας, όπου είχε ταξιδέψει για το παιχνίδι των «ασπρόμαυρων» με την Μαρσέιγ. 

Ο 26χρονος πήγε στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου», απ' όπου αποχώρησε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών. Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν και συνέλαβαν τους ιδιοκτήτες των τριών οχημάτων, ενώ αναζητούνται οι υπόλοιποι δράστες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...