Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Βγήκαν στο μπαλκόνι και τους πυροβόλησαν

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες το απόγευμα στoν Εύοσμο στη Θεσσαλονίκη από πυροβολισμούς.

Τρεις Πακιστανοί ηλικίας 18, 20 και 33 ετών κατευθύνθηκαν σε σπίτι αναζητώντας ομοεθνείς τους που φαίνεται να είχαν «προηγούμενα». Οι ομοεθνείς τους βγήκαν στο μπαλκόνι έπειτα από φωνές και τότε ο 33χρονος πυροβόλησε με περίστροφο προς το μέρος τους, σύμφωνα με  πληροφορίες του thesstoday.gr. Στη συνέχεια, τράπηκαν σε φυγή.

Οι τρεις συνελήφθησαν, ενώ αναζητείται ένας 22χρονος.

Η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.) εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό αναφέροντας τα εξής:

«Συνελήφθησαν απογευματινές ώρες στην περιοχή του Ευόσμου, έπειτα από αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης – Συκεών, με τη συνδρομή του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης τρία άτομα για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς ηλικίας 33, 18 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων, καθώς και σε βάρος 22χρονου ομοεθνή τους που αναζητείται, σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι προαναφερόμενοι ξημερώματα της ίδιας ημέρας μετέβησαν σε οικία στην περιοχή των Συκεών όπου διαμένουν ομοεθνείς τους και ο 33χρονος πυροβόλησε με περίστροφο προς το μέρος τους, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου. Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα, μέσα από ένα βί...

Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο Νίκαιας – Μεταφέρθηκε στο Τζάνειο

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε στη Νίκαια όταν ένας δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο για τις πρώτες βοήθειες. Όλα έγιναν...

Φόρτωση άρθρων...