Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Θετικός στον κορωνοϊό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Ελλάδα

Σε καραντίνα βρίσκεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, καθώς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο παρουσιαστής διαγνώστηκε με κορωνοϊό στην αρχή σε ένα rapid test και στη συνέχεια και σε μοριακό.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι και τα μέλη της μπάντας που εμφανίζεται στο “The 2night Show” βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό. Έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις τα γυρίσματα της εκπομπής έχουν σταματήσει.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επέλεξε να το γνωστοποιήσει ο ίδιος το πρωί μέσα από τον αέρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής.

Ο παρουσιαστής ανέφερε πως «ήταν λίγο δύσκολη η νύχτα. Δεν μπόρεσα να κοιμηθώ για ένα δίωρο – τρίωρο οπότε ήταν λίγο δύσκολο να σηκωθώ. Γενικά περνάω λίγο δύσκολα. Θα τα πούμε κάποια στιγμή και τα δικά μου. Χθες ανακάλυψα ότι είμαι θετικός στον κορωνοϊό».

«Το μήνυμα που έχω να πω είναι γενικά, παιδιά, θέλει δύναμη και αγώνα. Δεν είναι κάτι εύκολο. Εγώ είμαι εμβολιασμένος. Καλή δύναμη σε όλους. Η απόφαση του καθενός για το τι θα κάνει είναι προσωπική, σε σχέση με το εμβόλιο, αλλά είναι κάτι που δεν το περνάς εύκολα. Είναι μια τεράστια μάχη που την δίνει ο καθένας μόνος του. Εγώ από ότι μου είπαν, λόγω του εμβολίου, το περνάω πολύ λιγότερο από ότι αν δεν ήμουν εμβολιασμένος», πρόσθεσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μανώλης Τσικνάκης: Νέα στοιχεία για τον θάνατό του – «Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν…»

Ήταν 27 Ιουνίου του 2018 όταν το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοίνωσε στην οικογένεια Τσικνάκη ότι ο 22χρονος γιος τους Μανώλης αυτοπυροβολήθηκε θανάσιμα στο κεφάλι με τον ατομικό τ...

Διαζύγιο «βόμβα»: Χώρισαν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος με την Τατιάνα Μπλάτνικ

Διαζύγιο «βόμβα» στην οικογένεια Γλύξμπουργκ, καθώς ανακοινώθηκε πως χώρισαν ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ. Έπειτα από 14 χρόνια γάμου, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, αποφάσισα...

Φόρτωση άρθρων...