Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Θήρα: Εξιχνιάστηκε υπόθεση επίθεσης και ληστείας - Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα, μεταφέρθηκε στην Αθήνα

Ελλάδα

Εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση ληστείας και βαριάς σωματικής βλάβης σε βάρος 33χρονου αλλοδαπού στη Θήρα.

Δράστες είναι τέσσερις αλλοδαποί, ηλικίας 16, 18, 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες το βράδυ και σε βάρος τους σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, χθες πρώτες πρωινές στα Φηρά Θήρας οι δράστες αφού διαπληκτίστηκαν με τον 33χρονο, τον γρονθοκόπησαν και του αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα.

Ο 33χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας και στη συνέχεια διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Αττικής, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ καταθέτει καθημερινά μομφή, μαζί με τον λαό και τους αγώνες του

«Το ΚΚΕ υπερψηφίζει, όπως είναι αυτονόητο και όπως κάνει πάντα με το δικό του σκεπτικό, την πρόταση μομφής που έχει κατατεθεί προς την κυβέρνηση της Νέα Δημοκρατία . Δεν μένει, όμω...

Επεισοδιακή καταδίωξη συμμορίας που «ξάφριζε» σπίτια στα Βόρεια Προάστια - Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα

Συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής στην Κηφισιά, τέσσερις άνδρες ηλικίας 23, 26, 29 και 37 ετών για σύσταση συμμορίας, διακεκριμένες κλοπές, επικίνδυνη οδήγηση, απόπειρα ανθρωποκτο...

Φόρτωση άρθρων...