Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Θρίλερ με το νεκρό έμβρυο στη Σόλωνος - Τα σενάρια που εξετάζονται

Ελλάδα

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των Αρχών για το νεκρό έμβρυο που βρέθηκε στην οδό Σόλωνος στην Αθήνα. Σήμερα ή αύριο θα γίνει η νεκροψία στο νεκρό έμβρυο, που είχε εντοπίσει ένας υπάλληλος εταιρείας αποφράξεων στον βόθρο κτιρίου που βρίσκεται επί της Σόλωνος, στην Αθήνα.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε εισαγγελέας και πρόκειται να γίνει νεκροψία-νεκροτομή σήμερα.  Ακόμα, θα εξεταστούν μάρτυρες, προκειμένου να διαπιστωθεί η ταυτότητα της γυναίκας, που κυοφορούσε το έμβρυο. 

Οι αστυνομικοί έχουν μιλήσει με τον κοινωνικό λειτουργό της ΜΚΟ «Γιατροί Χωρίς Σύνορα», τον υπεύθυνο των γραφείων και την γυναικολόγο, που εξετάζει εθελοντικά γυναίκες. 

Παράλληλα, στο πλαίσιο αναζήτησης της μητέρας, οι αστυνομικοί ζήτησαν τη λίστα με τις γυναίκες που είχαν επισκεφθεί τον χώρο το τελευταίο χρονικό διάστημα. 

Ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι αν μία από τις γυναίκες που πήγε για επίσκεψη στα γραφεία της ΜΚΟ, ίσως γέννησε στην τουαλέτα και μετά αποχώρησε, χωρίς να ενημερώσει κάποιον για το τι είχε συμβεί.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας υπάλληλος εταιρείας αποφράξεων, κατά την διάρκεια εργασιών στο σύστημα αποχέτευσης κτιρίου, όπου στεγάζονται τα γραφεία της ΜΚΟ «Γιατροί Χωρίς Σύνορα», εντόπισε μέσω κάμερας ένα νεκρό βρέφος, που είχε και τον ομφάλιο λώρο.

Ο υπάλληλος ενημέρωσε σχετικά τους υπεύθυνους της ΜΚΟ, οι οποίοι του είπαν ότι θα φροντίσουν σχετικά και θα τοποθετήσουν την σορό σε ένα κουτί.

Περίπου στις 6:30 το απόγευμα ο υπάλληλος της εταιρείας αποφράξεων πήγε στο αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων και ενημέρωσε για το μακάβριο εύρημα τους αστυνομικούς, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχε και φωτογραφίες που επιβεβαίωναν τα λεγόμενά του.

Οι δυνάμεις της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, ενώ έπειτα από έρευνες τελικά εντοπίστηκε το νεκρό έμβρυο.

Η ανακοίνωση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αναφέρει: «Σας γνωρίζουμε ότι η πληροφορία που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες σε ΜΜΕ, αναφορικά με την εύρεση σορού εμβρύου σε αποχέτευση κτηρίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.) επί της οδού Σόλωνος, είναι ολότελα αναληθής, καθώς το συγκεκριμένο κτήριο ουδεμία σχέση έχει με τον Ε.Ε.Σ.».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φωτιά στο Μάτι: Έξι κατηγορούμενοι ένοχοι για την τραγωδία - Έντονες αντιδράσεις από συγγενείς θυμάτων

Την απόφασή του επί της ενοχής των 21 κατηγορουμένων στη δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι ανακοίνωσε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών μετά από μακρά ακροαματική διαδικασία. ...

Πρωτομαγιά: Απεργία σε Μετρό, Ηλεκτρικό, Τραμ, ΟΣΕ και Προαστιακό - Δεμένα τα πλοία

Σε απεργιακό κλοιό θα βρίσκεται η χώρα την Τετάρτη λόγω της εργατικής Πρωτομαγιάς. Με 24ωρη απεργία και συγκεντρώσεις τη Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις στον...

Φόρτωση άρθρων...