Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός άνδρας μέσα σε διαμέρισμα (Photos)

Θρίλερ εκτυλίσσεται στη Θεσσαλονίκη με τον θάνατο ενός άνδρα σε διαμέρισμα. Περίπου στη 1 το μεσημέρι, ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για οσμή καμένου σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας, που βρίσκεται στην οδό 25ης Μαρτίου στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο έφτασαν οι πυροσβέστες που εντόπισαν ίχνη πυρκαγιάς, ωστόσο η φωτιά δεν υπήρχε εστία κι έτσι δεν χρειάστηκε να επέμβουν. Μέσα στο διαμέρισμα, όμως, εντόπισαν νεκρό έναν 49χρονο άνδρα.

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός άνδρας μέσα σε διαμέρισμα

Στο σημείο έφτασε η εν διαστάσει σύζυγος του 49χρονου, η οποία ήταν συντετριμμένη. Η γυναίκα ανέφερε πως πιθανότατα το διαμέρισμα πήρε φωτιά από το θερμαντικό σώμα που είχε στην πρίζα, σύμφωνα με το thesstoday.

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός άνδρας μέσα σε διαμέρισμα

Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι ο θάνατος του 49χρονου πιθανόν οφείλεται σε ασφυξία. Ωστόσο, φως στις συνθήκες θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή. “Μύριζε καμένο πλαστικό όλο το κοινόχρηστο. Όσο πλησιάζαμε προς το διαμέρισμά του δυνάμωνε η φωτιά”, δήλωσε ένοικος της πολυκατοικίας. Η έρευνα των αστυνομικών Αρχών για την υπόθεση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων: «Είμαστε απέναντι σε κάθε πράξη που υποκινεί βία»

Στην ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων αναφέρεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα. Ο Πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα «Χ» (πρώην Tw...

Πληρωμές με κάρτα στα λεωφορεία express του αεροδρομίου - Μέχρι τέλος του έτους σε Μετρό, Τραμ και τρόλεϊ

Ξεκίνησε την Τετάρτη η πιλοτική εφαρμογή του συστήματος ανέπαφων πληρωμών με τραπεζική κάρτα και ψηφιακό πορτοφόλι, μέσω των ενεργοποιημένων συσκευών (smartphone, smartwatch) στα λ...

Φόρτωση άρθρων...