Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Θρίλερ στο Άγιο Όρος: Εντοπίστηκε σορός νεαρού άνδρα στο ακρωτήρι του Αγίου Ανδρέα

Ελλάδα

Μία σορό εντόπισαν τα μέλη πληρώματος ιδιωτικού σκάφους, το οποίο έπλεε στις βόρειες ακτές του Αγίου Όρους, στον Στρυμονικό κόλπο, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ειδοποίησαν το λιμενικό σώμα και αμέσως έσπευσαν επιτόπου στελέχη του τόσο από το Λιμεναρχείου Αγίου Όρους, όσο και από το Λιμενικό Φυλάκιο της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου, με περιπολικά σκάφη, σύμφωνα με όσα αναφέρει το voria.gr.

Το πτώμα, αγνώστου ταυτότητας, βρέθηκε και περισυνελέγη στη θαλάσσια περιοχή του Ακρωτηρίου Άγιος Ανδρέας στο βόρειο άκρο της χερσονήσου. Όπως διαπιστώθηκε, ανήκε σε νεαρό άντρα και η σορός βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη.

Η σορός μεταφέρθηκε από τα στελέχη του λιμενικού στο λιμάνι της Ιερισσού κι από εκεί στη Θεσσαλονίκη, όπου θα διενεργηθεί νεκροψία και νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου του νεαρού άντρα, ενώ θα αναζητηθεί και η ταυτότητά του.

Την προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Αγίου Όρους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παρέμβαση της προέδρου του Αρείου Πάγου για να αποφευχθούν παραγραφές αδικημάτων για το Μάτι

Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωάννα Κλάπα Χριστοδουλέα θα ζητήσει την επίσπευση της καθαρογραφής της σημερινής απόφασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για το Μάτι, προκειμέν...

Φόρτωση άρθρων...