Μετανιωμένος εμφανίζεται ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του 63χρονου στην Κάτω Αχαΐα. Ο δράστης οδηγήθηκε στο γραφείο του εισαγγελέα στην Πάτρα, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι. Κατά την προσαγωγή του, στην ερώτηση γιατί το έκανε δεν απάντησε, ενώ δήλωσε ότι έχει μετανιώσει για την πράξη του.

Ο τρόπος της συμπλοκής των δύο συνομήλικων ανδρών, αλλά και οι δεκάδες μαχαιριές που έφερε το θύμα στο σώμα του, έδωσαν από την αρχή στους αστυνομικούς την εικόνα ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους.

Ο δράστης και το θύμα συναντήθηκαν σε ένα χωράφι πιθανότατα έπειτα από ραντεβού που είχαν δώσει για εξηγήσεις, καθώς ο δράστης είχε την υποψία πως το θύμα διατηρούσε σχέση με την γυναίκα του, σύμφωνα με το το tempo24.news,.

Ακολούθησε συμπλοκή με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να κυλιστούν στο έδαφος. Τότε ο δράστης, επίσης τσιγγάνος, έβγαλε μαχαίρι και μαχαίρωσε περισσότερες από 30 φορές τον άτυχο 63χρονο σε όλα τα σημεία του σώματος του.

Έπειτα από τη δολοφονία, ο δράστης εξαφανίστηκε, αλλά  οι αστυνομικοί τον εντόπισαν άμεσα χάρη στο οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, που είχαν στη διάθεσή τους.

Ο 63χρονος ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς και στη συνέχεια υπέδειξε το σημείο όπου είχε κρύψει το μαχαίρι, με το οποίο κατάφερε τα θανατηφόρα τραύματα στον συνομήλικό του.

Από τη στιγμή της σύλληψης του 63χρονου, στην Κάτω Αχαΐα βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη και ομάδα ΟΠΚΕ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, προκειμένου να αποφευχθούν πιθανά περιστατικά αντεκδίκησης ανάμεσα σε μέλη των δύο οικογενειών.