Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Τι αναφέρει στο απολογητικό της υπόμνημα η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Απολογητικό υπόμνημα κατέθεσε στην 18η ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου. Το απολογητικό υπόμνημα κατέθεσαν οι δικηγόροι της 33χρονης, Όθωνας Παπαδόπουλος και Χρήστος Ζάρδας. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αρνηθεί την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της 9χρονης κόρης της προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι το επεισόδιο της Τζωρτζίνας σημειώνεται στις 14:30 το μεσημέρι αλλά το παιδί είχε παλμούς έως και τις 15:10.

Όπως υποστηρίζει η κατηγορούμενη, εφόσον το παιδί θα έπρεπε να έχει καταλήξει σε 20 λεπτά – σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι γιατροί για τη δράση της κεταμίνης σε τέτοια ποσότητα – η ίδια δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό καθώς το παιδί κατέληξε τελικά έπειτα από 40 λεπτά.

Όσον αφορά στην ανυπαρξία κεταμίνης στο Νοσοκομείο Παίδων, η κατηγορούμενη φέρεται να αντιτείνει πως δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει αυτή η ουσία στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, καθώς χορηγείται όχι μόνο στην κτηνιατρική αλλά και την παιδοχειρουργική.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σοβαρά επεισόδια τα ξημερώματα στα Εξάρχεια – Τραυματίας ένας αστυνομικός, κάηκε ολοσχερώς αυτοκίνητο

Άλλη μία νύχτα επεισοδίων βίωσαν οι κάτοικοι της περιοχής των Εξαρχείων το Σάββατο προς Κυριακή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τουλάχιστον ενός αστυνομικού. Τα επεισόδια ξεκίνησ...

Χίος: Εντοπισμός 20 μεταναστών που αποβιβάστηκαν στο νησί – Συνελήφθησαν τρεις διακινητές

Περιπολικό σκάφος του Λιμενικού στη Χίο ενημερώθηκε νωρίς το Σάββατο για την ύπαρξη ενός ταχύπλοου σκάφους που κινούταν με μεγάλη ταχύτητα από τα τουρκικά παράλια στη θαλάσσια περι...

Φόρτωση άρθρων...