Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Τι απαντά η Ρούλα Πισπιρίγκου για τα μηνύματα «φωτιά» με τον Μάνο Δασκαλάκη

Ελλάδα

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει οι γραπτές και ηχητικές επικοινωνίες ανάμεσα στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη μέσω Facebook, Viber, και SMS, τις κρίσιμες ημερομηνίες πριν και μετά τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας.

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος, μιλώντας στο Mega σχετικά με το μήνυμα που έστειλε ο Μάνος Δασκαλάκης στη Ρούλα Πισπιρίγκου και το οποίο ανέφερε «Κάθε φορά που χωρίζουμε θα έχουμε μία απώλεια;», τόνισε ότι «αυτό έχει ειπωθεί σύμφωνα με την εντολέα μου στο πλαίσιο των υποψιών που είχε ο Μάνος Δασκαλάκης ότι υπήρχε κίνδυνος να κάνει κακό στον εαυτό της».

«Το τι έχουν στο μυαλό τους δύο άνθρωποι που μιλούν όταν γράφουν όσα γράφουν, αυτά είναι ερμηνείες που θα δώσουν οι ίδιοι. Τα έχω συζητήσει αυτά τα στοιχεία με την πελάτισσά μου. Διατύπωνε την ανησυχία ο Μάνος ότι μπορεί να έκανε κακό στον εαυτό της. Αυτό, σύμφωνα με την εντολέα μου, εξέφραζε ο Μάνος Δασκαλάκης με το μήνυμα περί απώλειας. Θα ήταν ενδιαφέρον να ερωτηθεί η πλευρά Δασκαλάκη τι εννοούσε όταν έστειλε το συγκεκριμένο μήνυμα», πρόσθεσε ο ΌΘωνας Παπαδόπουλος.

«Δε μου επιτρέπεται εκ του επαγγέλματός μου να έχω αμφιβολίες. Η Ρούλα Πισπιρίγκου μπορεί να συμπεριφέρθηκε με εμμονή απέναντι στο σύζυγο. Μπορεί να υπήρχαν ανορθόδοξες καταστάσεις μέσα στο σπίτι. Από αυτό, μέχρι να φτάσουμε στο ότι μια μάνα τέλεσε αυτή την πράξη σε βάρος του παιδιού της, υπάρχει απόσταση», είπε ακόμα ο Όθωνας Παπαδόπουλος.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...