Σαββάτο
11 Μαΐου 2024

Τι δήλωσαν η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ελλάδα

Τη στήριξή της στην κόρη της «μέχρι να κλείσει τα μάτια της» εξέφρασε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου. Η μητέρα της 33χρονης αρνείται ότι η κόρη της ευθύνεται για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

«Σε καμία περίπτωση (δεν μπορεί να τους έκανε κακό), τα υπεραγαπούσε, τα είχε συνέχεια μαζί της από μωρά, έβγαινε παντού κοντά τους, δεν τα άφηνε δευτερόλεπτο. Δεν το πιστεύω ότι το παιδί μου έχει κάνει κάτι», δήλωσε στο η μητέρα της.

Η μητέρα της κατηγορούμενης πλέον για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας αναφέρεται στη σχέση της με την κόρη της και τα εγγόνια της, την οποία περιγράφει ως στενή, ενώ όπως είπε, τα έπαιρναν αρκετές φορές.

Ακόμα, ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή, η οικογένεια βιώνει μια τραγωδία, ενώ διέψευσε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έδειξε συναισθήματα για τον θάνατο των παιδιών της.

«Η Ρούλα έκλαιγε, πονούσε. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα φωνάξει, θα ουρλιάξει, αλλά το έκανε στην Τζωρτζίνα, γιατί ζούσε μόνο από το χαμόγελό της», ανέφερε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου. 

Σύμφωνα με όσα είπε, μάνα και κόρη, ακόμη κι όταν η δεύτερη έμεινε παραπληγική, επικοινωνούσαν με τα μάτια.

Ακόμα, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου απέρριψε το ενδεχόμενο η κόρη της να σκότωσε την Τζωρτζίνα για να κρατήσει τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη.

«Αν η Ρούλα ήθελε να κρατήσει τον άντρα της περισσότερο και να το κάνει μέσω της Τζωρτζίνας, θα την κρατούσε περισσότερο στη ζωή, αφού δεν θα είχε κανένα κέρδος», ανέφερε η μητέρας της κατηγορούμενης.

Τι δήλωσε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Αδερφή Ρούλας Πισπιρίγκου: «Αδίκως την στοχοποίησαν, είναι μάνα υπόδειγμα»

«Μάνα-υπόδειγμα» χαρακτήρισε τη Ρούλα Πισπιρίγκου η αδερφή της Δήμητρα Πισπιρίγκου, αποκλείοντας το ενδεχόμενο να είναι υπεύθυνη για τη δολοφονία της ανιψιάς της Τζωρτζίνας.

«Δεν μπορεί να έχει συμβεί. Η Ρούλα δεν έφυγε στιγμή από το νοσοκομείο. Λένε ότι έβαλε μία ουσία. Αφού δεν βγήκε από το νοσοκομείο, πώς την προμηθεύτηκε;», δήλωσε στο STAR η Δήμητρα Πισπιρίγκου. 

Η αδελφή της κατηγορούμενης είπε ότι πρόκειται για αδικία, καθώς είναι «μία μάνα χτυπημένη ανελέητα» και δεν έχει προλάβει να ξεσπάσει για τον θάνατο των τριών παιδιών της.

«Αδίκως τη στοχοποίησαν, ήταν μία μάνα υπόδειγμα» ανέφερε, λέγοντας ότι η οικογένεια θα είναι μαζί της «μέχρι τελικής πτώσεως, να τη στηρίζουμε».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη. «Ήταν ένα κανονικό ζευγάρι. Είχαν και τους τσακωμούς και την καθημερινότητα, όπως όλα τα ζευγάρια. Λάτρευαν τα παιδιά τους, ήταν πάνω στα παιδιά, η Ρούλα πολύ περισσότερο. Ήταν μία οικογένεια εντελώς φυσιολογική», είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου. 

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου αναφέρθηκε και σε όσα συνέβησαν χθες, με τη σύλληψη της αδερφή της.

Γύρω στις 5 έφτασαν οι αστυνομικοί και κάλεσαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου να πάει μαζί τους για να δώσει κάποιες διευκρινίσεις. «Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά εκείνη τη στιγμή, ενημέρωσα τον Λύτρα και δεν είχαμε μετά επικοινωνία με τη Ρούλα», πρόσθεσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Παράλληλα, στο σπίτι βρέθηκε ένας θείος της, ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη, η μητέρα και ο πατριός της Ρούλας αλλά και ο πατέρας, της ο οποίος δεν μπόρεσε να μπει, καθώς η κατάσταση ήταν έκρυθμη και κόσμος είχε συγκεντρωθεί απέξω «Είναι τραγικό. Ό,τι και να είχε γίνει, που δεν έχει γίνει, σαν Πολιτεία δεν το δέχομαι. Ποιος μας προστάτευσε; Παρακαλάγαμε τους αστυνομικούς να έρθουν να μας προστατεύσουν. Έσπασαν την πόρτα και καταφέραμε και βγήκαμε από το σπίτι στις 4 τα ξημερώματα», είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βραυρώνα: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο πατέρας του εμβρύου το αφήνει στα σκουπίδια

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 24χρονος πατέρας του εμβρύου το αφήνει στα σκουπίδια στη Βραυρώνα. Στις εικόνες φαίνεται ο άνδρας να κρατ...

Δίωξη για ανθρωποκτονία στους γονείς του νεκρού βρέφους που εντοπίστηκε στην Βραυρώνα

Ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία από κοινού άσκησε η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος των γονέων του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό στη Βραυρώνα. Μετά τη δίωξη ο...

Φόρτωση άρθρων...