Σαββάτο
11 Μαΐου 2024

Πάτρα: Τι είπαν οι αστυνομικοί στη Ρούλα Πισπιρίγκου όταν χτύπησαν το κουδούνι της

Ελλάδα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα. Χθες το απόγευμα έφτασαν στην Πάτρα αστυνομικοί από την Αθήνα και μετέφεραν τη Ρούλα Πισπιρίγκου στην πρωτεύουσα.

Η 33χρονη στάθηκε απέναντί τους με ιδιαίτερη ψυχραιμία η μητέρα της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας, που έφυγαν από τη ζωή σε διάστημα περίπου τριών ετών.

Πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί απευθυνόμενοι στη Ρούλα Πισπιρίγκου της ζήτησαν να τους ακολουθήσει προκειμένου να μεταβούν στη ΓΑΔΑ για να δώσει μια κατάθεση. 

«Πάμε στην Αθήνα να δώσεις μια κατάθεση και θα γυρίσεις» της είπαν συγκεκριμένα, ενημερώνοντάς την πως θα περάσει το κατώφλι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (ΓΑΔΑ), λέγοντας της ότι «θα σε γυρίσουμε εμείς».

«Με μεγάλη μου χαρά θα έρθω μαζί σας», φέρεται να απάντησε η 33χρονη γυναίκα που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Οπως δήλωσε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» η αδελφή της Δήμητρα Πισπιρίγκου, σε επικοινωνία που είχε με την αδελφή της και ενώ βρισκόταν ήδη στην Αθήνα για το τι συμβαίνει, εκείνη της απάντησε «δεν έχω ιδέα ακόμα γιατί και πώς…».

Καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ότι από την πρώτη στιγμή η 33χρονη πήρε εντολή από τον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα να μην μιλήσει σε κανέναν τόσο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού όσο και κατά την άφιξή της στη ΓΑΔΑ, πριν συναντηθεί μαζί του.

Σήμερα ο Απόστολος Λύτρας παραιτήθηκε από την υπεράσπισή της 33χρονης.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βραυρώνα: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο πατέρας του εμβρύου το αφήνει στα σκουπίδια

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 24χρονος πατέρας του εμβρύου το αφήνει στα σκουπίδια στη Βραυρώνα. Στις εικόνες φαίνεται ο άνδρας να κρατ...

Φόρτωση άρθρων...