Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Τι είπε η 30χρονη μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Ελλάδα

Την πρώτη της δήλωση έκανε η 30χρονη που κατήγγειλε τον παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλο, έπειτα από την απόφαση του δικαστηρίου για πενταετή φυλάκιση με αναστολή.

«Είμαι απογοητευμένη που ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν παραπέμφθηκε σε κακούργημα και που ειπώθηκαν προσβλητικά για μένα πράγματα από την πλευρά των συνηγόρων», δήλωσε στον ΑΝΤ1 η 30χρονη.

Λίγο πριν την πρώτη δήλωση της 30χρονης μετά από την έκδοση της δικαστικής απόφασης, η συνήγορός της μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια της πλευράς της καταγγέλλουσας για την απόφαση του δικαστηρίου να μην αναβαθμιστεί σε κακούργημα η κατηγορία κατά του παρουσιαστή, όπως συνέβη με άλλες δύο καταγγελίες σε βάρος του, με παρεμφερές περιεχόμενο.

Ακόμα, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», ο Δημήτρης Σκιανής, κουμπάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, υποστήριξε πως ποτέ δεν είχε αντιληφθεί κάποιος ότι ο Στάθης έκρυβε τέτοια «γούστα», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ είπε πως επειδή έκανε μαθήματα καταδύσεων στην κόρη του, μόλις άκουσε έκπληκτος τις καταγγελίες, σκέφθηκε μήπως ο παρουσιαστής είχε κάνει και «κάτι άλλο» στην κόρη του.

Όσον αφορά στην 30χρονη καταγγέλλουσα, η μήνυση της οποίας εκδικάστηκε χθες, ο φίλος και κουμπάρος του παρουσιαστή είπε πως είχαν βγει μαζί μία-δύο φορές για φαγητό και ισχυρίστηκε πως η σύζυγος του Στάθη Παναγιωτόπουλου τα ήξερε όλα και τον στήριξε, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «η γυναίκα που έκανε την μήνυση μετά, είχε έρθει το καλοκαίρι στο νησί και είχε βρει την σύζυγο του Στάθη».
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καιρός: Υποχωρεί η αφρικανική σκόνη, αλλά έρχεται νέο κύμα από Κυριακή - 30άρια από Δευτέρα

Ένα επικίνδυνο κοκτέιλ αφρικανικής σκόνης και ζέστης επικρατεί τις τελευταίες μέρες στη χώρα, ενώ το φαινόμενο αναμένεται να ξεκινήσει να υποχωρεί από το απόγευμα της Πέμπτης. Σ...

Θεσσαλονίκη: Ένοχοι οι ιδιοκτήτες γηροκομείου μετά τον θάνατο 66χρονου τετραπληγικού από φωτιά

Καταδικάστηκαν οι ιδιοκτήτες ενός κέντρου φροντίδας ηλικιωμένων στη Θεσσαλονίκη έπειτα από περιστατικό στο οποίο ξέσπασε φωτιά και έχασε τη ζωή του ένας 66χρονος που φιλοξενούνταν ...

Φόρτωση άρθρων...