Τετάρτη
17 Απριλίου 2024

«Κιβωτός του Κόσμου»: Τι είπε η μητέρα του πατέρα Αντώνιου

Συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου». Η μητέρα του πατέρα Αντώνιου δεν μπορεί να πιστέψει όλα όσα έχουν συμβεί, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha.

Συγκεκριμένα, η μητέρα του πατέρα Αντώνιου, η οποία διαμένει μόνιμα στη Χίο, μίλησε για την «Κιβωτό του Κόσμου» και για όσα καταλογίζουν στον γιο της στην εκπομπή TLive, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Τόσες ψυχούλες έσωσε ο γιος μου και τώρα τον σταυρώνουν σαν τον Χριστό…».

Η μητέρα του πατέρα Αντώνιου εδώ μία εβδομάδα έχει φύγει από το σπίτι που έμενε και έχει πάει σε μοναστήρι. Επίσης, δίνει απαντήσεις για τη θυρίδα σε τράπεζα της Χίου, που ήταν τόσο στο όνομά της, όσο και στο όνομα της πρεσβυτέρας Σταματίας Γεωργαντή.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που επικαλείται ο Alpha η εν λόγω θυρίδα επρόκειτο να ανοίξει σήμερα, παρουσία της οικονομικής αστυνομίας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν βρίσκεται εκεί ένα τεράστιο χρηματικό ποσό εκατομμυρίων ευρώ, που ψάχνουν οι Αρχές.

Παραδέχεται τη συμμετοχή της στη μετοχική σύνθεση της «Κιβωτού του Κόσμου»

«Το ήξερα ότι έχω θυρίδα στην τράπεζα… Αυτά (εννοεί τον λογαριασμό με τις 60.000 ευρώ που βρέθηκε στο όνομά της) τα είχαμε πάει… για τα παιδιά… Τα παιδιά… ρωτήστε τον πάτερ. Το ήξερα ότι αυτά τα λεφτά ήταν στο όνομά μου… Το ήξερα… Του μπαμπά… Του άντρα μου… Τα είχαμε πάρει και τα μοιράσαμε στα παιδιά μας… Δεν υπήρχαν… Η θυρίδα δεν θυμάμαι τι έχει… έχει κάτι…», είπε μητέρα του ιδρυτή της «Κιβωτού του Κόσμου».

Η ηλικιωμένη μητέρα του πατέρα Αντωνίου παραδέχεται τη συμμετοχή της στη μετοχική σύνθεση της «Κιβωτού του Κόσμου», γεγονός που διέψευδαν τα δύο από τα πέντε παιδιά της. «Η θυρίδα είναι δικιά μου… Έχουμε μέσα κάτι του μπαμπά μας, όταν έφυγε… Όταν έφυγε ο σύζυγός μου, μού τα άφησε… Τα ξέρω αυτά τα ποσά», πρόσθεσε η μητέρα του πατέρα Αντωνίου.

«Δεν έχουν καμία δουλειά με τον πατέρα Αντώνιο. Αυτά τα λεφτά είναι του άντρα μου. Η θυρίδα είναι δικιά μου και του άντρα μου. Δε θυμάμαι τι ποσό έχει μέσα, είναι λίγα πραγματάκια… Αχ το παιδάκι μου! Τόσες ψυχούλες έσωσε… Και τώρα το σταυρώνουν σαν τον Χριστό», κατέληξε η μητέρα του πατέρα Αντωνίου, μιλώντας στον Alpha.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καλαμαριά: 54χρονος «ταμπουρώθηκε» στο σπίτι με όμηρο τη σύντροφό του, την οποία πριν είχε χτυπήσει

Ένας 54χρονος «ταμπουρώθηκε» στο διαμέρισμά του κρατώντας σε καθεστώς ομηρίας την 52χρονη σύντροφό του, όταν μετά από καταγγελία για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με θύμα τη γ...

Φόρτωση άρθρων...