Τετάρτη
08 Μαΐου 2024

Τι είπε ο Λιγνάδης στην πρώτη τοποθέτηση στη δίκη του

Ελλάδα

Ξεκίνησε η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, στο Mεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός κατηγορείται για βιασμούς κατά συρροή τριών ανηλίκων ανδρών και ενός ενήλικα.

Ο κατηγορούμενος σκηνοθέτης τοποθετήθηκε επί των κατηγοριών που αντιμετωπίζει στο ακροατήριο, λέγοντας ότι τις αρνείται όλες στο σύνολό τους και ότι είναι αθώος.

«Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες» ήταν τα λόγια του σε δικαστές και ενόρκους, ενώ κληθείς από τη πρόεδρο να πει τα στοιχεία του, δήλωσε ηθοποιός, σκηνοθέτης και δάσκαλος.

Ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, ζήτησε να βγει εκτός δικαστικής αίθουσας το συγκεκριμένο πρόσωπο, που βρέθηκε εκεί ως συνεργάτης της εκ των συνηγόρων της πολιτικής αγωγής Μαρίας Κουρτέση. 

Όπως είπε ο Αλέξης Κούγιας ζητά να αποχωρήσει καθώς είναι βέβαιος ότι θα ενημερώνει τους μάρτυρες που βρίσκονται ακριβώς απ’ έξω, αφήνοντας αιχμές για στήσιμο της υπόθεσης από τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Η πολιτική αγωγή δεν διατύπωσε αντίρρηση στο αίτημα, το οποίο έκανε δεκτό το δικαστήριο.

Όπως υποστήριξε από το συγκεκριμένο πρόσωπο ξεκίνησε η «κατασκέυή» της υπόθεσης σε βάρος του εντολέα του.

Η δίκη συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ουρές χιλιομέτρων για τους εκδρομείς του Πάσχα που επιστρέφουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Από τη Δευτέρα έχει ξεκινήσει η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα. Οι εκδρομείς του Πάσχα επιστρέφουν στις μεγάλες πόλεις και από σήμερα το πρωί μέχρι το βράδυ θα κορυφωθεί η επιστ...

Φόρτωση άρθρων...