Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Τι λένε στη φυλακή για τη Ρούλα Πισπιρίγκου - Τι θα αναφέρει στο αίτημα αποφυλάκισης

Στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται εδώ και τρεις ημέρες η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. 

«Ψυχρή σαν ένα κομμάτι πάγου», περιγράφουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου άνθρωποι που βρέθηκαν κοντά της τόσο έξω όσο και μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού. 

Σύμφωνα με εργαζομένους στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού η 33χρονη είναι σχεδόν κατατονική.

«Δεν έχει εξάρσεις, δεν λύγισε, ούτε έβαλε τα κλάματα, όπως γράφτηκε. Ούτε βεβαίως χτυπά το κεφάλι της στον τοίχο από συντριβή» τονίζουν, σύμφωνα με «ΤΑ ΝΕΑ».

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι βλέπουν έναν άνθρωπο που δείχνει να μην έχει καταλάβει το μέγεθος της τραγωδίας - με τον θάνατο των τριών παιδιών της- αλλά και τη δική της μοίρα.

«Δείχνει να είναι χαμένη σε έναν παράλληλο κόσμο που έχει φτιάξει η ίδια, σαν μια άμυνα που έχει χτίσει γύρω από τον εαυτό της. Ένα κάστρο, με την ίδια να αποκρούει κάθε κατηγορία και να φαντασιώνεται έναν κόσμο όπου κάποιοι άλλοι έκαναν κακό στα παιδιά της, χωρίς τη δική της συμμετοχή».

Τα παραπάνω τονίζουν σωφρονιστικοί υπάλληλοι που παρακολουθούν την αρνητική πρωταγωνίστρια μιας τραγικής υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου από προχθές βρίσκεται σε κελί δίπλα στο αναρρωτήριο και εκεί αναμένεται να μείνει για όσο διάστημα κρατήσει η προφυλάκισή της.
Οι πληροφορίες που έρχονται μέσα από τη φυλακή είναι ελάχιστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται «ΤΑ ΝΕΑ», η Ρούλα Πισπιρίγκου επιβεβαιώνει με τη στάση της μέσα στη φυλακή όσους πιστεύουν ότι ξέρει καλά να κρύβει μυστικά και ψέματα.  Ότι ξέρει να κρύβει τα συναισθήματά της, ακόμη και αν έχουν χαθεί με τραγικό τρόπο τα τρία παιδιά της.

«Είναι αδιανόητο μια μητέρα που έχει χάσει τρία παιδιά να δείχνει τόσο κοντρολαρισμένη. Τόσο ψυχρή και υπολογίστρια, που ασχολείται μόνο με το τι θα πουν στην τηλεόραση και πώς θα εμφανιστεί η ίδια αθώα και όλοι οι άλλοι ένοχοι», αναφέρουν όσοι την είδαν τις τελευταίες ημέρες.

Τι θα αναφέρει στο αίτημα αποφυλάκισης η Ρούλα Πισπιρίγκου

Από εκεί και πέρα, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης στο δικαστικό συμβούλιο.

Συγκεκριμένα, η κατηγορουμένη θα ζητήσει να βγει από τη φυλακή έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα καθώς υποστηρίζει πως υπάρχουν κενά, όσον αφορά στη χορήγηση της κεταμίνης και στο ποιος την έδωσε στην Τζωρτζίνα και μάλιστα θα υποστηρίξει πως αν σε περίπτωση αυτά τα κενά συμπληρωθούν και δεν την δικαιώσουν, θα επιστρέψει στη φυλακή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κινηματογραφική καταδίωξη και σύλληψη διακινητή παράτυπων μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας – Μετέφερε σε βαν στοιβαγμένα 15 άτομα

Συνελήφθη από Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. μετά από καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας διακινητής που κατελήφθη να μεταφέρει στοιβαγμένους 15 παράτυπους μετανάστες σε όχημα τύπου van. Συγκεκριμένα, τ...

Σέρρες: Ιερόσυλος μπήκε σε εκκλησία, έκλεψε το παγκάρι, εικόνες και σταυρούς, αλλά συνελήφθη

Στη σύλληψη ενός 58χρονου για κλοπή προχώρησαν χθες το πρωί αστυνομικοί του τμήματος Βισαλτίας. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μια ώρα νωρίτερα, την ίδια ημέρα, ο 58χρ...

Φόρτωση άρθρων...