Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Τι ώρα κλείνουν τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ σήμερα και αύριο

Ελλάδα

Τα τελευταία τους ψώνια θα κάνουν οι πολίτες σήμερα και αύριο. Το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων εξακολουθεί να είναι σε ισχύ χωρίς αλλαγές. Τα σούπερ μάρκετ σήμερα θα είναι ανοιχτά από τις 8:00 μέχρι τις 21:00.

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα, οι καταναλωτές θα πρέπει να φορούν διπλή μάσκα ή μάσκα αυξημένης προστασίας ΚΝ95, προκειμένου να εισέλθουν σε αυτά. Στα εμπορικά καταστήματα είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας και η επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού για την είσοδο.

Σήμερα, Πέμπτη, τα καταστήματα θα λειτουργούν από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, λόγω του εορταστικού ωραρίου. Την Παρασκευή, παραμονή Πρωτοχρονιάς τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, ενώ το Σάββατο 1η Ιανουαρίου και την Κυριακή 2 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστά.

Τα σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά από τις 8:00 μέχρι τις 21:00 κατά την εορταστική περίοδο με εξαίρεση την παραμονή Πρωτοχρονιάς, οπότε θα κλείσουν στις 20:00.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα από 260.000 οχήματα έφυγαν από την Αθήνα - Από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων ετών

Πολλοί πολίτες επέλεξαν να περάσουν τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα εκτός Αθήνας. Μία από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων ετών είναι η φετινή για το Πάσχα. Από το πρωί (06:0...

Βροχές το Μεγάλο Σάββατο σχεδόν σε όλη τη χώρα - Βελτίωση του καιρού την Κυριακή του Πάσχα

Άστατος καιρός αναμένεται να επικρατήσει κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Σαββάτου στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr/Εθνικού Αστεροσ...

Φόρτωση άρθρων...