Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Τι ζήτησε η Ρούλα Πισπιρίγκου να της πάνε στη φυλακή

Ένα πράγμα ζήτησε η Ρούλα Πισπιρπίγκου από την οικογένειά της ενόψει του έκτακτου επισκεπτηρίου λόγω Πάσχα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε από την οικογένειά της να της πάνε φωτογραφίες των τριών παιδιών, που δεν βρίσκονται στη ζωή προκειμένου να τις έχει μαζί της στις φυλακές του Κορυδαλλού, σύμφωνα με όσα αναφέρει το pelop.gr.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι η κατηγορούμενη για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Σε εξέλιξη η έρευνα για την κεταμίνη

Από εκεί και πέρα, συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας προκειμένου να διαπιστωθεί πώς η κατηγορούμενη προμηθεύτηκε την κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, υποστήριξε μιλώντας στο STAR, ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν αγόρασε την κεταμίνη από το διαδίκτυο καθώς κάτι τέτοιο θα άφηνε πολλά ίχνη.

«Το γεγονός ότι έχουμε έναν θάνατο και ο θάνατος αυτός αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια, όπως αυτή τη στιγμή που φέρεται ως κατηγορούμενη η Ρούλα Πισπιρίγκου, υπάρχει μία προμελέτη, υπάρχει μία προετοιμασία και είναι θέματα που θα κριθούν από το δικαστήριο. Αν είναι έτσι όπως φαίνεται υπάρχει προμελέτη.

Όμως έχουμε και κάποια άλλα θέματα. Στη διάρκεια του μήνα έκανε την αναζήτηση για την κεταμίνη, στις 15 είπε ο Μάνος Δασκαλάκης θέλω να χωρίσουμε και στις 17 του μήνα έχουμε τα υπόλοιπα. 

Η προμελέτη είναι δεδομένη, αν και εφόσον αποδειχθεί ενώπιον του ακροατηρίου ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ευθύνεται τελικά για τον θάνατο της 9χρονη Τζωρτζίνας. 

Δεν ξέρω κατά πόσον λειτουργούσε από μόνη της. Αυτός που θα έκανε ένα τέτοιο έγκλημα με μία ουσία, δεν θα έψαχνε αυτή την ουσία μέσα στο διαδίκτυο. Δεν θα την αγόραζε από το διαδίκτυο.», τόνισε ο ταξίαρχος.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος πρόσθεσε ότι η κατηγορούμενη προφανέστατα θα έκανε την έρευνα της μέσω του διαδικτύου αλλά προχώρησε από αλλού στην αγορά της. 

«Προφανώς κάποιος θα έψαχνε μέσω διαδικτύου για να δει τι κάνει η κεταμίνη, τις παρενέργειες της, τι κακό μπορεί να κάνει, αλλά από εκεί και πέρα θεωρώ ότι προμηθεύτηκε από αλλού αυτή την ουσία. Μην ξεχνάμε ότι πριν τρεις μέρες στην Εύβοια πιάστηκαν 300 κιλά κεταμίνης. Η οποία κεταμίνη θα όδευε προς τα στέκια των τοξικομανών. Άρα γιατί να πάει να αγοράσει μία τέτοια ουσία επίσημα με δίγραμμη συνταγή;», ανέφερε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανατροπή νταλίκας στον Άγιο Κωνσταντίνο - Κλειστή η εθνική οδός στο ρεύμα προς Αθήνα - Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

Tροχαίο ατύχημα με ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε στην έξοδο της δεύτερης σήραγγας της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ της ...

Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: Απόπειρα εμπρησμού με drone σε επιχείρηση στις Μαργαρίτες Ρεθύμνου

Μια απίστευτη απόπειρα εμπρησμού σε επιχείρηση ζωοτροφών στις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο ερευνούν οι αρχές. Ακόμα πιο απίστευτο είναι ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός «π...

Φόρτωση άρθρων...