Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Την Τετάρτη η απολογία του 29χρονου που σκότωσε τον πεθερό του - “Δεν με άφηναν να βλέπω το παιδί μου” – Τι λέει για τον μοιραίο καβγά

Κατά την έξοδό του από τον εισαγγελέα, ο 29χρονος δήλωσε ξανά μετανιωμένος και ισχυρίζεται ότι δεν πυροβόλησε και τη γυναίκα του.

Ελλάδα

Προθεσμία για να παρουσιαστεί στον ανακριτή την Τετάρτη ζήτησε και πήρε ο 29χρονος που φέρεται να σκότωσε τον πεθερό του στο Αστροχώρι Άρτας και να πυροβόλησε εναντίον της πρώην συζύγου του.

Νωρίς το απόγευμα του Σαββατου 13 Αυγούστου ο 29χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και του αποδόθηκαν οι κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της παράνομης οπλοφορίας και παράνομης οπλοχρησίας.

Ο 29χρονος δηλώνει μετανιωμένος και ισχυρίζεται ότι δεν πυροβόλησε και τη γυναίκα του.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του ο δραστης υποστηρίζει οτι βρισκόταν σε βρασμό ψυχής και  πως δεν είχε κακοποιητική συμπεριφορά προς τη σύζυγό του, με την οποία πήραν συναινετικό διαζύγιο πριν από λίγες μέρες.

Ο 29χρονος ισχυρίζεται ότι η 36χρονη πρώην σύζυγός του δεν του έδινε καθόλου το παιδί για να το βλέπει. “Δεν με άφηναν να το βλέπω, είχαμε πολλά θέματα. Με έβριζαν συνέχεια και έστρεφαν το παιδί εναντίον μου. Μιλούσαν στο παιδί με άσχημα λόγια για μένα” ανέφερε στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή του για τη δολοφονία.

Ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του

Όπως υποστήριξε, την ημέρα της δολοφονίας πήγε στο σπίτι στο Αστροχώρι Άρτας με σκοπό να πάρει το παιδί, αλλά η 36χρονη και η οικογένειά της δεν τον άφηναν ούτε να το δει.

“Βγήκε έξω η πρώην γυναίκα μου, φώναξε και τον πατέρα της. Της είπα “φέρε το παιδί” να το δω” και άρχισα να με βρίζουν. Τότε, γυάλισε το μάτι μου” είπε στους αστυνομικούς. Περιγράφοντας τι συνέβη στη συνέχεια, ανέφερε ότι πυροβόλησε αρχικά την πρώην γυναίκα του η οποία έτρεξε και κρύφτηκε στο σπίτι. Στη συνέχεια, έστρεψε το περίστροφο προς το μέρος του πεθερού του ο οποίος καθόταν σε μια καρέκλα, πυροβολώντας τον και τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Ο 29χρονος συνελήφθη σήμερα το πρωί μετά από τηλεφώνημα που έκανε ο ίδιος στην Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας υποδεικνύοντας το σημείο στο οποίο βρισκόταν στο ορεινό χωριό Δαφνούλα Ευρυτανίας.

Ο  δράστης είχε εξαφανιστεί στην ορεινή περιοχή Αυλάκι στα σύνορα τον Νομών Άρτας – Αιτωλοακαρνανίας και για τον εντοπισμό του είχε στηθεί μεγάλη αστυνομική επιχείρηση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε αστυνομικός που έβγαζε στο εξωτερικό παράτυπους μετανάστες

Με την ποινή της κάθειρξης των επτά ετών και οκτώ μηνών «έφυγε» από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης ένας 45χρονος αστυνομικός, o οποίος κατηγορείται για υπόθεση διακίνησης παράτυπων μετ...

Φόρτωση άρθρων...