Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Τήνος: Έπεσε στα βράχια του λιμανιού το πλοίο Super Express (βίντεο)

Ελλάδα
Tags: Τήνος

Ατύχημα με το πλοίο Super Express έγινε στην Τήνο το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής.

Το πλοίο ξεκίνησε από τη Ραφήνα στις 15:00 το δρομολόγιο προς τα νησιά, αυτή τη στιγμή όμως έχει προσαράξει στο νέο λιμάνι της Τήνου.

SuperExpress

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πλοίο έχει προσκρούσει με την πλώρη, ενώ το Λιμενικό βρίσκεται στο σημείο για να κάνει τον απαραίτητο έλεγχο.

Ειδικότερα, σε αμμώδη αβαθή στο λιμάνι της Τήνου προσάραξε το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο με 456 επιβάτες και 30 μέλη πλήρωμα, κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου του δρομολογίου Ραφήνα- Ανδρος,Τήνος, Μύκονος. Το πλοίο αποκολλήθηκε αυτοδύναμα και κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμάνι.

Παρά της προσπάθειες του καπετάνιου, ο οποίος φρόντισε να ρίξει άγκυρα, το ταχύπλοο έπεσε στα βράχια με το μπροστινό του μέρος αφού δεν κατέστη εφικτό να γίνουν οι απαραίτητοι χειρισμοί.

Από το ατύχημα δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί επιβατών και πληρώματος.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για το μέγεθος της ζημιάς, ούτε και πότε αναμένεται το πλοίο να συνεχίσει το ταξίδι του.

SuperExpress

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο, το πλοίο βρίσκεται «κολλημένο» σε σημείο που υπάρχουν βράχια, ενώ πολίτες στέκονται απέναντί του και παρατηρούν τι έχει συμβεί.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κέρκυρα: Ποινή φυλάκισης πέντε ετών στην πρώην εισαγγελέα για την εξαφάνιση χιλιάδων δικογραφιών

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων στην πρώην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας, η οποία κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενη για κακουργηματική...

Φόρτωση άρθρων...