Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Το χρονικό της τραγωδίας στη ναυτιλιακή - Τι όπλισε το χέρι του επιστάτη

Ελλάδα

«Πάω να καθαρίσω τα αφεντικά», αυτές ήταν οι πρώτες λέξεις του 76χρονου Άρη όταν στις 10:10 το πρωί της Δευτέρας, περνούσε το κατώφλι της ναυτιλιακής εταιρίας στην οδό Αρτεμισίου στη Γλυφάδα.

Ο άνδρας πήγε στο γραφείο της 78χρονης Μαρίας Καρνέση, ζητώντας της να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη δουλειά και να τον επαναπροσλάβει. Ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός με την γυναίκα να του λέει να πάρει μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει από το κτίριο. Τότε ο δράστης, βγαίνει από το γραφείο και κατεβαίνει στο γκαράζ όπου είχε αφήσει τον σάκο με τα όπλα. Ανεβαίνοντας ξανά στο γραφείο, βγάζει την καραμπίνα και την πυροβολεί την Καρνέση στο χέρι.

Η γυναίκα σε κατάσταση σοκ βγαίνει από το γραφείο και προσπαθεί να βρει καταφύγιο στο γραφείο του 80χρονου αδελφού της συζύγου της και διευθύνοντος συμβούλου της εταιρίας Αντώνη Βλάσσάκη.

Ο 76χρονος, τον πυροβολεί στο σώμα και τον τραυματίζει θανάσιμα. Στην συνέχεια προσπαθεί να αφοπλίσει τον δράστη, ο 75χρονος πρώην καπετάνιος στην εταιρία, Ηλία Κουκουλάρη, που δέχεται πυρά και πέφτει και αυτός νεκρός.

Στην συνέχεια, ο δράστης, κινείται στο μέρος της Μαρίας Καρνέση, την οποία πυροβολεί στο κεφάλι.

Κατόπιν, ο 76χρονος με τα όπλα στο χέρι, ξεκινάει να ψάχνει στους χώρους της ναυτιλιακής της αδελφή της Μαρίας, Δέσποινα Καρνέση φωνάζοντας, «Δέσποινα έρχομαι να σε σκοτώσω».

Παρά τις έρευνες που πραγματοποίησε, δεν κατάφερε να εντοπίσει την γυναίκα. Όταν διαπίστωσε την παρουσία αστυνομικών στο χώρο, κατέβηκε και πάλι στο γκαράζ, όπου έβαλε τέλος στην ζωή του.

Αστυνομικοί της ασφάλειας που ξεκίνησαν να ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεσης, διαπίστωσαν πως ο 76χρονος Αιγύπτιος Αντέλ Ελ Μπουράυ, που είχε βαφτιστεί χριστιανός με το όνομα Άρης, από τον αδελφό της αδικοχαμένης Μαρίας Καρνέση, εργαζόταν επί 36 ολόκληρα χρόνια στην οικογένεια.

Είχε απολυθεί το 2022 από τις δυο αδελφές, όταν κατά την διάρκεια δικαστικής διαμάχης που είχαν με τον αδελφό τους, εκείνος πήρε το μέρος του δεύτερου.

Μετά από λίγους μήνες που εργάστηκε στην βίλα του Σπύρου Καρνέση στην Εύβοια, απολύθηκε και από εκεί με τις ιδιοκτήτριες της ναυτιλιακής να ζητούν από τον 76χρονο, μόλις το βράδυ της Κυριακής, να αδειάσει το σπίτι που του είχαν παραχωρήσει στην Γλυφάδα. Αυτό φαίνεται πως πυροδότησε το δολοφονικό αμόκ του Άρη.

Όταν μάλιστα δεν του δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία να εργαστεί για τις δυο αδελφές, έκανε πράξη, όλα όσα είχε σχεδιάσει. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν το άτομο που προμήθευσε τον μακελάρη της Γλυφάδας με τα όπλα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανατροπή νταλίκας στον Άγιο Κωνσταντίνο - Κλειστή η εθνική οδός στο ρεύμα προς Αθήνα - Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

Tροχαίο ατύχημα με ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε στην έξοδο της δεύτερης σήραγγας της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ της ...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το ιστιοφόρο «Belem» με την Ολυμπιακή Φλόγα διασχίζει τον Ισθμό της Κορίνθου - Εντυπωσιακές εικόνες

Κι ενώ συνεχίζει το ταξίδι της η Ολυμπιακή Φλόγα, με τελικό προορισμό τη Μασσαλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», το θρυλικό ιστιοφόρο «Belem» που ανέλαβε τη μεταφορά τη...

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ ανοιχτά του Ηρακλείου Κρήτης

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (28/4) ανοιχτά του Ηρακλείου Κρήτης. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού ...

Φόρτωση άρθρων...