Τετάρτη
08 Μαΐου 2024

Τραγωδία με βρέφος 20 ημερών στην Καβάλα – Το βρήκε νεκρό ο παππούς του

Ελλάδα

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα βρέφος 20 ημερών στο Κρυονέρι Καβάλας. Σύμφωνα με το star Βορείου Ελλάδος, το μωράκι βρήκαν νεκρό μέσα στα αίματα και δίπλα από τη μαμά του ο παππούς και η γιαγιά.

Το βρέφος διακομίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, στις 8.40, στο Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η γιαγιά του παιδιού περιέγραψε τι συνέβη μέχρι που το βρέφος βρέθηκε νεκρό και την προβληματική σχέση της μητέρας του βρέφους με τον πατέρα του. Όπως λέει, η μητέρα του το πήρε να το ταΐσει και στη συνέχεια το βρήκε στην καλαθούνα με αίματα και ενημέρωσε τους γονείς της.

Το Αστυνομικό Τμήμα Κρηνίδων έχει ξεκινήσει έρευνα για το συμβάν, ενώ φως στα αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση, που θα διενεργηθεί.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ζάκυνθος: Κλειστό το Ναυάγιο και φέτος – Απαγορεύεται η πρόσβαση από θαλάσσης και από στεριάς

Την απαγόρευση της πρόσβασης στο Ναυάγιο της Ζακύνθου, τόσο στην παραλία από θαλάσσης όσο και από την στεριά, από το λεγόμενο πλάτωμα, αποφάσισαν και ανακοίνωσαν, με κοινή υπουργικ...

Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: Κατά του ψυχιατρείου των φυλακών Κορυδαλλού στρέφεται η οικογένειά της

Σε καταγγελίες για τον δράστη της γυναικοκτονίας της Κυριακής Γρίβα στους Αγίους Αναργύρους και γενικότερα την υπόθεση προχώρησαν οι συνήγοροι της οικογένειας της αδικοχαμένης 28χρ...

Φόρτωση άρθρων...