Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Τραγωδία στα Σπάτα: Άφαντοι οι φίλοι του Τζακ Φέντον που σκοτώθηκε από τον έλικα του ελικοπτέρου

Ελλάδα

Συνεχίζονται οι έρευνες για το δυστύχημα με θύμα τον 22χρονο Τζακ Φέντον στα Σπάτα. Έντονος προβληματισμός επικρατεί στις ελληνικές Αρχές σχετικά με την στάση των φίλων του νεαρού Βρετανού, που βρίσκονταν μαζί του στο ελικόπτερο, αλλά παραμένουν άφαντοι.

Σύμφωνα με τo MEGA, τα αρμόδια στελέχη της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων που έχουν αναλάβει την έρευνα για την υπόθεση θανάτου του Τζακ Φέντον -για τον οποίο οι απόψεις διίστανται- έχουν καταβάλει απέλπιδες προσπάθειες να επικοινωνήσουν με τους αυτόπτες μάρτυρες της τραγωδίας, ωστόσο κατέστη αδύνατον.

Έχουν πραγματοποιήσει δεκάδες κλήσεις στα κινητά τους τηλεφωνά εκείνα όμως παραμένουν απενεργοποιημένα από το βράδυ της τραγωδίας. 

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πήγες, οι μαρτυρίες των τριών φίλων του 22χρονου είναι εξαιρετικά κρίσιμες για να διαπιστώσουν οι Αρχές τι ακριβώς συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας στο ελικοδρόμιο των Σπάτων.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σάμος: Την Τετάρτη απολογείται η 49χρονη που σκότωσε τον 70χρονο πατέρα της με κάβουρα

Ενώπιον του εισαγγελέα παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί η 49χρονη, που χθες Μεγάλο Σάββατο, σκότωσε τον πατέρα της στη Σάμο. Η κατηγορούμενη ομολόγησε, ότι χτύπησε μέχρι θανάτου τον...

Φόρτωση άρθρων...