Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Τραγωδία στα Τέμπη: Βγήκε από την ΜΕΘ η 25χρονη Ανυσία

Η 25χρονη τραυματίας νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης μετά τον τραυματισμό της κατά τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη.

Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας της 25χρονης Ανυσία, η οποία νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης μετά τον τραυματισμό της κατά την φονική σύγκρουση των δύο τρένων, στα Τέμπη.

Ένα μήνα μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα, η 25χρονη βγήκε από την Α’ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και μεταφέρθηκε σε απλό δωμάτιο, όπου θα μπορούν να βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό της οι δικοί της άνθρωποι.

Η νοσηλεία της Ανυσία θα συνεχιστεί στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival. Οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν ότι η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σταθερή και βελτιωμένη.

Η 25χρονη διεκομίσθη στο «Παπανικολάου» από την ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, στις 2 Μαρτίου.

Η ανάρτηση και το «ευχαριστώ» του πατέρα της 25χρονης

Την ευχάριστη εξέλιξη με την υγεία της Ανυσία, έκανε γνωστή ο πατέρας της, με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα. Όπως αναφέρει, η κόρη του μιλάει κανονικά, έχει πλήρη διαύγεια και αντίληψη, ενώ εκφράζει την βεβαιότητά του ότι «θα γίνει καλά».

«Αγαπητοί μου φίλοι,

Με χαρά σας ενημερώνω ότι η αγαπημένη μας Ανυσία, μόλις βγήκε από την ΜΕΘ και μεταφέρθηκε σε δωμάτιο όπου θα μπορεί να βρίσκεται και η μαμά της. Η Ανυσία μιλάει κανονικά, έχει πλήρη διαύγεια και αντίληψη. Θα γίνει καλά.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη και την συμπαράσταση. Με εκτίμηση Λιούρης Κωνσταντίνος!!!!», έγραψε στο Facebook ο πατέρας της 25χρονης.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μήνυση στην αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου καταθέτει ο Δασκαλάκης - Την κατηγορεί για ψευδή κατάθεση

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου συνεχίστηκε σήμερα η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ξέσπασε σε λυγμούς όταν...

Δημήτρης Καφαντάρης: Όταν συμμετέχουμε στις συνεδριάσεις της Ε.τ.Π. ως «Εθνική Ελλάδος» οι επιτυχίες είναι σημαντικές

Η Τροπολογία η οποία κατατέθηκε από την Ελληνική Αντιπροσωπεία, επί της γνωμοδότησης «Δέσμη μέτρων για τη διεύρυνση 2023 - Δυτικά Βαλκάνια, Τουρκία» σχετικά με τη σύλληψη του εκλεγ...

Φόρτωση άρθρων...