Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας της 25χρονης Ανυσία, η οποία νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης μετά τον τραυματισμό της κατά την φονική σύγκρουση των δύο τρένων, στα Τέμπη.

Ένα μήνα μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα, η 25χρονη βγήκε από την Α’ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και μεταφέρθηκε σε απλό δωμάτιο, όπου θα μπορούν να βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό της οι δικοί της άνθρωποι.

Η νοσηλεία της Ανυσία θα συνεχιστεί στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival. Οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν ότι η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σταθερή και βελτιωμένη.

Η 25χρονη διεκομίσθη στο «Παπανικολάου» από την ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, στις 2 Μαρτίου.

Η ανάρτηση και το «ευχαριστώ» του πατέρα της 25χρονης

Την ευχάριστη εξέλιξη με την υγεία της Ανυσία, έκανε γνωστή ο πατέρας της, με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα. Όπως αναφέρει, η κόρη του μιλάει κανονικά, έχει πλήρη διαύγεια και αντίληψη, ενώ εκφράζει την βεβαιότητά του ότι «θα γίνει καλά».

«Αγαπητοί μου φίλοι,

Με χαρά σας ενημερώνω ότι η αγαπημένη μας Ανυσία, μόλις βγήκε από την ΜΕΘ και μεταφέρθηκε σε δωμάτιο όπου θα μπορεί να βρίσκεται και η μαμά της. Η Ανυσία μιλάει κανονικά, έχει πλήρη διαύγεια και αντίληψη. Θα γίνει καλά.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη και την συμπαράσταση. Με εκτίμηση Λιούρης Κωνσταντίνος!!!!», έγραψε στο Facebook ο πατέρας της 25χρονης.