Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Τραγωδία στα Χανιά - 60χρονος οδηγός πέθανε από ανακοπή ενώ τον είχαν σταματήσει για έλεγχο στον ΒΟΑΚ

Ελλάδα

Ανακοπή υπέστη ένας οδηγός στα Χανιά την ώρα που αστυνομικοί πραγματοποιούσαν ελέγχους για παραβάσεις σε οχήματα στον ΒΟΑΚ. Δυστυχώς, ο άτυχος άνδρας δεν τα κατάφερε παρά τις προσπάθειες των ανδρών της ΕΛΑΣ να τον επαναφέρουν.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το flashnews.gr, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής (1/9) στην εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνου κοντά στις Βρύσες Αποκορώνου, όπου αστυνομικοί σταματούσαν διερχόμενους οδηγούς στο πλαίσιο γενικών ελέγχων για παραβάσεις.

Κάποια στιγμή έκαναν νεύμα και σε έναν οδηγό, ο οποίος μόλις πλησίασε στο μπλόκο έχασε τις αισθήσεις του έπειτα από ανακοπή καρδιάς. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να επαναφέρουν τον 60χρονο, κάνοντας ΚΑΡΠΑ, δυστυχώς όμως ο άτυχος οδηγός δεν τα κατάφερε.

Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ οι διασώστες του οποίου μετέφεραν τη σορό του στο Νοσοκομείο Χανίων για να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία θανάτου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τραγωδία στη Μανωλάδα: Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό 56χρονο δικυκλιστή - Συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου

Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό συνέβη νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στη Μανωλάδα στην θέση «Παλαιοσταφίδα». Σύμφωνα με το patrisnews, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το δυ...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το ιστιοφόρο «Belem» με την Ολυμπιακή Φλόγα διασχίζει τον Ισθμό της Κορίνθου - Εντυπωσιακές εικόνες

Κι ενώ συνεχίζει το ταξίδι της η Ολυμπιακή Φλόγα, με τελικό προορισμό τη Μασσαλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», το θρυλικό ιστιοφόρο «Belem» που ανέλαβε τη μεταφορά τη...

Φόρτωση άρθρων...