Σαββάτο
11 Μαΐου 2024

Τραγωδία στη Λάρισα: Νεκρός 22χρονος που καταπλακώθηκε από τοίχο (εικόνες)

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 7.30 το πρωί κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική, η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ελλάδα

Τραγωδία σημειώθηκε στη Λάρισα το πρωί της Κυριακής (20/2) όταν ένας τοίχος κατέρρευσε και καταπλάκωσε έναν νεαρό 22 ετών με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. 

Όπως μετέδωσε το onlarissa, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 7.30 το πρωί κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική, η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

news

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο νεαρός φοιτητής βρισκόταν μαζί με την παρέα του και μόλις είχαν αποχωρήσει από μπαρ της περιοχής. Για άγνωστο λόγο ο 22χρονος φέρεται να κλώτσησε την παλαιά πόρτα του σπιτιού με αποτέλεσμα να καταρρεύσει μια σιδερένια κολόνα και μαζί κομμάτι του τοίχου και να τον καταπλακώσει, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

news

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Λαμία: Στα χέρια της αστυνομίας ο ανήλικος που έδωσε το επικίνδυνο ναρκωτικό «Σάλβια» στον 14χρονο

Σοκ προκάλεσε το περιστατικό που εκτυλίχθηκε στη Λαμία και συγκεκριμένα στην πλατεία Πάρκου όταν 14χρονος κατέρρευσε έπειτα από χρήση ναρκωτικών. Ο 15χρονος Ρομά ο οποίος συνελήφθη...

Δίωξη για ανθρωποκτονία στους γονείς του νεκρού βρέφους που εντοπίστηκε στην Βραυρώνα

Ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία από κοινού άσκησε η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος των γονέων του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό στη Βραυρώνα. Μετά τη δίωξη ο...

Φόρτωση άρθρων...