Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Τραγωδία στη Ρόδο: 24χρονη κατέληξε ενώ γιόρταζε με φίλους τα γενέθλιά της

Ελλάδα

Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος μιας 24χρονης κοπέλας στη Ρόδο που πήγε να γιορτάσει με την παρέα της σε ξενοδοχείο του νησιού τα γενέθλιά της, κατέρρευσε και απεβίωσε λίγη ώρα αργότερα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της "Ροδιακής", η νεαρή κοπέλα μετέβη με την παρέα της σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Γενναδίου στο πλαίσιο ολιγοήμερων διακοπών, αλλά και για να γιορτάσει με τον τρόπο αυτό τα γενέθλιά της ενώ πρόσφατα είχε αποκτήσει και το πτυχίο της.

Σε κάποια στιγμή που διασκέδαζε, σηκώθηκε να παίξει πιάνο, αλλά ένιωσε δυσφορία και κατέρρευσε. Αμέσως φίλοι και το προσωπικό του ξενοδοχείου ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και το αγροτικό ιατρείο του γενναδίου.

Στο σημείο έφτασε γιατρός που ξεκίνησε αμέσως διαδικασία καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ). Ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε και το ΕΚΑΒ Ρόδου που έδωσε εντολή να μεταβεί ασθενοφόρο στην περιοχή για τη μεταφορά της νεαρής.

Παρά τις προσπάθειες και των διασωστών του ΕΚΑΒ, η κοπέλα κατέληξε λίγο αργότερα.

Τα ακριβή αίτια για τον αιφνίδιο θάνατο της κοπέλας αναμένεται να προσδιοριστούν μετά απο σχετική διαδικασία που θα ακολουθηθεί.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κιλκίς: Επιτέθηκε δύο φορές με τσεκούρι σε αστυνομικούς που πήγαν να τον συλλάβουν

Με τσεκούρι επιτέθηκε δύο φορές σε αστυνομικούς ένας 51χρονος στο Κιλκίς. Η ηλικιωμένη μητέρα του τον είχε καταγγείλει για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και όταν κλήθηκαν οι α...

Φόρτωση άρθρων...