Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Κατέληξε 4χρονος από λοίμωξη του αναπνευστικού

Ελλάδα

Την τελευταία πνοή του άφησε ένα 4χρονο αγοράκι στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης όπου μεταφέρθηκε διαδοχικά από τη Θάσο.

Το παιδί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ανήμερα το βράδυ των Θεοφανίων, μεταφέρθηκε από τους γονείς του με εμπύρετη λοίμωξη του αναπνευστικού, στο κέντρο υγείας του Πρίνου, στη Θάσο. Είχε προηγηθεί επίσκεψη στον παιδίατρο της οικογένειας, ενώ στη συνέχεια νοσηλεύτηκε στο κέντρο υγείας και νωρίς το πρωί διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Καβάλας.

Εκεί επιδεινώθηκε η αναπνευστική του λειτουργία και διασωληνώθηκε, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα. Από το νοσοκομείο Καβάλας κρίθηκε αναγκαίο ότι πρέπει να μεταφερθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας παίδων του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, όπου σήμερα τα ξημερώματα, δυστυχώς, άφησε την τελευταία του πνοή.

Απαντήσεις για το τι έχει συμβεί αναμένεται να δώσει η νεκροψία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Δευτέρα 29 Απριλίου, γιορτάζουν οι: Ιάσων, Ιάσονας, Ιάσωνας Σωσίπατρος, Σώπατρος, Σωπάτρα, Σωπατρία, Πάτρα, Πατρούλα, Πατρίτσα Πάγκαλος

Ανατροπή νταλίκας στον Άγιο Κωνσταντίνο - Κλειστή η εθνική οδός στο ρεύμα προς Αθήνα - Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

Tροχαίο ατύχημα με ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε στην έξοδο της δεύτερης σήραγγας της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ της ...

Φόρτωση άρθρων...