Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Καρδίτσα: Νεκρό βρέφος 16 ημερών - Η πιθανή αιτία θανάτου

Ελλάδα

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Πετρίλο Καρδίτσας, καθώς έχασε τη ζωή του ένα βρέφος 16 ημερών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr, στις 5.30 τα ξημερώματα κλήθηκε ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Μουζακίου το οποίο έφτασε στο χωριό συνοδεία γιατρού.

Προσφέρθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες στο βρέφος, το οποίο είχε πιθανότατα υποστεί εισρόφηση. Στη συνέχεια το άτυχο βρέφος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου όπου οι γιατροί παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν στη ζωή. 

«Είναι μία τραγωδία. Από πληροφορίες, το βρεφάκι έπαθε εισρόφηση. Μεσ’ τον ύπνο του το κατάλαβαν οι γονείς. Έφυγαν άρον-άρον από το σπίτι με το αυτοκίνητό τους. Διασταυρώθηκαν στη μέση της διαδρομής με το ασθενοφόρο. Πήγαν στο κέντρο υγείας Μουζακίου και εκεί το βρέφος δεν είχε τις αισθήσεις του», δηλώνει ο κάτοικος.  

Ο κάτοικος επίσης δήλωσε πως «ο πατέρας ασχολείται με τη φωτογραφία και η μητέρα του μωρού είναι μία ηρωίδα, γιατί αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα υγείας, και παρά όλα αυτά έφερε στον κόσμο το παιδάκι.

Και τώρα μάθαμε αυτό. Από το πρωί έχουμε πέσει από τα σύννεφα. Είναι πολύ καλά παιδιά και οι δύο, είναι κρίμα».

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΕΛΑΣ: 379 συλλήψεις για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας την περασμένη εβδομάδα

Η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα που έφερε την περασμένη εβδομάδα, και συγκεκριμένα από 15 έως 21 Απριλίου, το σχέδιο ειδικών στοχευμένων δράσεων που υλοποιεί, με τρεις βασικές κα...

Φόρτωση άρθρων...