Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός 33χρονος - Nαυτική φωτοβολίδα έσκασε στα χέρια του

Δύο 33χρονοι συνελήφθησαν καθώς σύμφωνα με την αστυνομία η κατοχή και χρήση φωτοβολίδων είναι παράνομη. Ληγμένη η φωτοβολίδα που εξερράγη στα χέρια του 33χρονου.

Από ένα τραγικό περιστατικό σημαδεύτηκε το βράδυ της Κυριακής, τελευταία ημέρα της Αποκριάς, στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη.

Λίγο μετά τις 21:30, ένας 33χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα κοντά στα πλευρά με συνέπεια να διακομιστεί με το ΕΚΑΒ σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο της πόλης.

Οι γιατροί έδωσαν μάχη αλλά τα τραύματά του ήταν τόσο σοβαρά με αποτέλεσμα ο 33χρονος να μην τα καταφέρει, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ekriti.gr.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας είχε εκτεταμένη αιμορραγία.

Δύο 33χρονοι συνελήφθησαν καθώς σύμφωνα με την αστυνομία η κατοχή και χρήση φωτοβολίδων είναι παράνομη

Ληγμένη η φωτοβολίδα που εξερράγη στα χέρια του 33χρονου

Ένας από τους συλληφθέντες φίλους του 33χρονου στην Κρήτη που σκοτώθηκε όταν έσκασε ναυτική φωτοβολίδα στα χέρια του, φέρεται να κατέθεσε ότι κάποιες από αυτές ήταν ληγμένες.

Η ληγμένη φωτοβολίδα στοίχισε τη ζωή στον άτυχο Μανώλη, από τον Άγιο Νικόλαο, με τη χθεσινή νύχτα χαράς και διασκέδασης να μετατρέπεται σε εφιάλτη για την οικογένειά του και όλους όσοι τον γνώριζαν.

Ο 33χρονος μαζί με δύο συνομήλικους φίλους του διασκέδαζε σε πεζόδρομο στην πόλη του Αγίου Νικολάου, έχοντας μαζί τους ναυτικές φωτοβολίδες, τις οποίες άναβαν. Κάποια στιγμή θέλησε να ανάψει ακόμη μία. Ο 33χρονος κρατούσε τη φωτοβολίδα μπροστά στην κοιλιά του, με μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα να αναφέρει ότι η φωτοβολίδα δεν άναβε, και εκείνος προσπαθούσε να την ανάψει, μέχρι που έκανε την έκρηξη.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όμως λίγη ώρα μετά, υπέκυψε στα τραύματά του.

Οι ναυτικές φωτοβολίδες, χρησιμοποιημένες και μη, έχουν κατασχεθεί, ωστόσο μέσα από την κατάθεση ενός από τους συλληφθέντες προκύπτει ότι κάποιες ήταν ληγμένες. Με δεδομένο ότι είχαν κάνει χρήση και στο παρελθόν, οι φίλοι θεώρησαν ότι δεν θα υπήρχε πρόβλημα ούτε αυτή τη φορά κατά την πυροδότησή τους.

Κατά το παρελθόν, σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, ο 33χρονος είχε ένα ατύχημα, με τραυματισμό στα δάχτυλα του χεριού του από χρήση κροτίδας.

Οι δύο φίλοι του, που βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, έχουν συλληφθεί για παράνομη κατοχή και πυροδότηση των ναυτικών φωτοβολίδων. Ενδεχομένως τον ένα να βαρύνει και κατηγορία για τη διάθεσή τους.

Ο Άγιος Νικόλαος έχει βυθιστεί στο πένθος για τον θάνατο του άτυχου 33χρονου, η οικογένεια του οποίου διατηρεί αρτοποιείο στην κρητική πόλη. Κατά τη χθεσινή νύχτα  πλήθος κόσμου βρισκόταν στους δρόμους, διασκεδάζοντας, με το τραγικό περιστατικό να παγώνει τους πάντες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Δευτέρα 29 Απριλίου, γιορτάζουν οι: Ιάσων, Ιάσονας, Ιάσωνας Σωσίπατρος, Σώπατρος, Σωπάτρα, Σωπατρία, Πάτρα, Πατρούλα, Πατρίτσα Πάγκαλος

Φόρτωση άρθρων...