Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Τραγωδία στο Παλαιό Φάληρο: Kατέληξε στον Ευαγγελισμό ο 16χρονος που αυτοπυροβολήθηκε - Σοκαρισμένοι οι γείτονες

Η τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, σε μεζονέτα στο Παλαιό Φάληρο

Ελλάδα

Στο σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο, έδωσε τέλος στη ζωή του 16χρονος το μεσημέρι της Κυριάκης. Ο νεαρός μαθητής, κάλεσε το 112 ενημερώνοντας ότι θέλει να αυτοκτονήσει και στη συνέχεια έκλεισε το τηλέφωνο.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ, της Πυροσβεστικής, και του ΕΚΑΒ. Μόλις μπήκαν στη μεζονέτα, στην οδό Πέλοπος 38, στο Παλαιό Φάληρο, εντόπισαν τον 16χρονο με τραύμα στο κεφάλι από 9άρι πυροβόλο όπλο.

Το ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 16χρονος είχε χρησιμοποιήσει το 9αρι όπλο που κατείχε νόμιμα ο πατέρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του 16χρονου φέρεται να ήταν αυτός που άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς, ενώ βρισκόταν στο ισόγειο της μεζονέτας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 16χρονος και οι γονείς του, ζούσαν στο εξωτερικό και ήρθαν στην Ελλάδα. Ο ανήλικος, δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον και βρισκόταν υπό την επίβλεψη ειδικού. 

Σοκαρισμένη είναι η γειτονιά του 15χρονου αυτόχειρα στο Παλαιό Φάληρο από τη μοιραία απόφαση του εφήβου να προβεί στο απονενοημένο διάβημα μέσα στο σπίτι του.

«Ένα χρόνο είμαστε όλοι στην πολυκατοικία. Ήταν ένα ευγενέστατο παιδί που είχα δει στην πολυκατοικία δύο τρεις φορές αλλά μου είχε δώσει μια πολύ καλή εντύπωση. Δεν έχω εικόνα ότι βασανιζόταν ή ο, τι πέρναγε κάτι», λέει  ένοικος της πολυκατοικίας επί της οδού Πέλοπος ο οποίος απουσίαζε από το διαμέρισμά του το μεσημέρι όταν ο 15χρονος έστρεφε στο κεφάλι του το όπλο του πάτερα του.

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νίσυρος: Ένταλμα σύλληψης για τον αρχαιοφύλακα που φέρεται να παρενοχλούσε ανήλικους

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για τον αρχαιοφύλακα, ο οποίος έχει καταγγελθεί για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος έντεκα παιδιών, στη Νίσυρο. Όλα ξεκίνησαν τη Δευτέρα 15 Α...

Πάτρα: Συνελήφθησαν 25 άτομα για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε αστικά λεωφορεία

Σε 25 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία στην Πάτρα, έπειτα από τις φθορές σε αστικά λεωφορεία και την επίθεση εναντίον αστυνομικών στο κέντρο της πόλης. Ομάδα νεαρών βγήκε έξω από...

Φόρτωση άρθρων...